Breaking News

Befutott az újabb Rubin Pöttyös, Titokzatos és tüzes borítója!

Bethany-Krisnek már itthon is sok rajongója van, és most végre hozzánk is megérkezik!

A Könyvmolyképző Kiadó Rubin Pöttyös sorozatában jelenik majd meg Deathless & Divided című könyve, ami magyarul Titokzatos és tüzes címen fut majd. 

Eddig csak fülszövegünk volt, de most végre befutott a borító - ráadásul már elő is rendelhető a kötet, a várható megjelenése március 5.






Fülszöveg:

Életet az életért. Ez a maffia törvénye.
Damian Rossi az életével tartozik egy embernek, és eljött a törlesztés ideje. A fizetség ez esetben azt jelenti, hogy be kell házasodnia egy másik chicagói maffiacsaládba. Damian készséggel áll a sorsa elébe, akármi legyen is a következmény.
Lily DeLucának nincs választási lehetősége. Rákényszerítik, hogy hazatérjen, feleségül menjen egy férfihoz, akit nem is ismer, és folytassa azt az életet, amit a legszívesebben elfelejtene, egy féligazságokkal, elfojtott fájdalommal és bizonytalansággal teli világban. Damian azonban cseppet sem olyan, mint gondolta.
Ebben a világban senkiben sem lehet megbízni. Valaki a jobb jövő reményében kész mindent a feje tetejére állítani. De senki sem játszik nyílt lapokkal, és ebben a csatában csak egy győztes lehet. Amikor pedig a háború vörösre festi Chicago utcáit, a négy családot megosztja az egymás iránti hűség, gyűlölet és bosszú. Senki sem rejtőzhet el. Senki sincs biztonságban.
Senki nem halhatatlan.
Senki.
Ismerd meg a sorsukat! Csupa tűz ez a regény.

Nincsenek megjegyzések