Breaking News

Új promóciós videó érkezett a Pretty Little Liars spin-off The Perfectionists-hez!

A Pretty Little Liars spin-off The Perfectionists premierje nem is olyan sokára, március 20-ra várható, és már két előzetest is kaptunk hozzá: ITT és ITT.

Most egy új promóciós videó érkezett a sorozathoz, ami inkább a hangulatépítésben segít: a zene szerint tutira figyeli a főszereplőinket valaki, és láthatunk is egy titokzatos személyt, ám azt nem tudjuk, ki ő.

Ezenkívül feltűnnek egyesével a főszereplők: a régi szereplők közül visszatér Alison és Mona, akik Beacon Heightsbe költöznek, és újabb titkok, hazugságok és gyilkosságok hálójába kerülnek, illetve új főszereplőink is lesznek.



Az új sorozat története nagyon hajaz az eredetire: Beacon Hights-ban öt lány - Ava, Caitlin, Mackenie, Julie és Parker - tudják, hogy nem kell jónak lenni ahhoz, hogy tökéletes légy. A lányok először úgy gondolják, nincs bennük semmi közös, de aztán rájönnek, hogy összefűzi őket Nolan Hotchkiss iránti gyűlöletük, aki mindegyikőjükkel szörnyű dolgokat művelt. Előállnak hát a tökéletes tervvel, hogyan lehetne megölni - persze ezek csak hipotetikus elképzelések. Csak vicc... legalább annak tűnik, amíg Nolan meg nem hal, pontosan úgy, ahogy ők eltervezték. Csakhogy nem ők tették. És ha nem találják meg a valódi gyilkost, az a tökéletes életük végét jelenti.


És akkor jöjjön az új promó videó:

Nincsenek megjegyzések