Breaking News

Megérkezett a következő Colleen Hoover kötet magyar borítója!

Colleen Hoover legújabb magyarul megjelenő kötete, a Verity kissé váratlan fordulatként nem a Rubin Pöttyös, hanem a Kristály Pöttyös sorozatban érkezik.

Ezt onnan tudjuk, hogy befutott a kötet borítója!

A kiadó a borítószavazás után végül a nyertes eredeti borítót vette meg, és láthatjuk rajta a Kristály Pöttyöt is:

Fülszöveg:

Magával ragadó és megdöbbentő. Egyszerűen nem lehet letenni.
Claire Contreras New York Times bestseller szerző.
Lowen Ashleigh, az anyagi csőd szélén álló, küszködő író élete állásajánlatát kapja, amikor Jeremy Crawford, a bestseller szerző Verity Crawford férje felkéri, hogy balesetben megsérült felesége helyett megírja az asszony sikersorozatának befejező részeit.
Lowen megérkezik a Crawford házba, hogy átnézze Verity többévnyi jegyzeteit és vázlatait, remélve, hogy elegendő anyagot talál a munka elkezdéséhez. Csakhogy az irodában nemcsak kaotikus állapotok fogadják, hanem egy önéletrajz is, amit az asszony a legnagyobb titokban írt. A kézirat minden oldala vérfagyasztó vallomást rejt, köztük annak az éjszakának a történetét, ami örökre megváltoztatta a család életét.
Lowen először úgy dönt, hogy nem mutatja meg Jeremynek a kéziratot, mert annak tartalma még több fájdalmat okozna a gyászoló apának. De ahogy a férfi iránti érzelmei egyre erősebbé válnak, rájön, hogy talán mégis fel kéne fedni Verity mocskos titkait.
Egy egyedülálló romantikus thriller a New York Times bestseller szerző Colleen Hoover tollából.
* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

Nincsenek megjegyzések