Breaking News

Lehullt a lepel Sarah J. Maas következő könyvének magyar borítójáról!

Már megosztottam veletek, hogy a Könyvmolyképző hozza a DC YA regényes sorozatát, amibe ismert YA szerzők írtak egy-egy ikonikussá vált DC szereplőről.

Sarah J. Maas közülük az egyik, akinek a hőse Macskanő volt.

A fülszöveg már eddig is megvolt, de most a kiadó leleplezte a könyv magyar borítóját is. Az eredetit dolgozták át. Íme:
Ugyan kint nem ez a kötet jelent meg először, de úgy látszik, a kiadó úgy döntött, biztosra megy, és az itthon legsikeresebb szerzővel indítják a sorozatot. És ezt meg is tudják tenni, mivel a részek függetlenek egymástól. 

A Macskanő hivatalos magyar fülszövege:

Selina tökéletes tolvaj.
Luke gondterhelt hős.
Gotham Cityben nem mindenki az, aminek látszik.
A #1 New York Times bestsellerszerző Sarah J. Maas mutatja be a felnőtté váló Selina Kyle-t, aki biztosan elrabolja az olvasók szívét az új, várva várt világszenzáció YA regényben, az akciódús és izgalmakkal teli Macskanőben!
Két évvel azután, hogy kijutott Gotham City nyomornegyedéből, Selina Kyle a titokzatos Holly Vanderheesként tér vissza. Batmant elszólítja egy fontos küldetés, így könnyű préda a város .
Mindeközben Luke Fox be akarja bizonyítani, hogy Batwingként képes segíteni az embereken. A Macskanőt veszi célba, az újonnan felbukkanó tolvajt, aki Méregcsókkal és Harley Quinn-nel portyázik. Emberére akadt volna?
Selina ádáz küzdelmet folytat: éjszakánként Batwinggel, napközben pedig a pokolian jóképű szomszédjával, Luke Foxszal. Vajon képes lesz-e végrehajtani a legfontosabb tervét, miközben a múlt egy darabkája veszéllyel fenyegetve a nyomába szegődik?
* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)


Annak idején készült hozzá könyvelőzetes is:


Nincsenek megjegyzések