Breaking News

Elmarad az Ivan, az egyetlen mozis bemutatója

Eredetileg augusztus elején lett volna az Ivan, az egyetlen adaptációjának premierje, de ezek a tervek is változtak most, a koronavírus miatt.

A Disney bejelentette, hogy a filmet végül nem moziban, hanem a Disney+-on fogják bemutatni, augusztus 21-én.

A live action és CGI hibrid filmhez olyan nevek adják a nevüket, mint Sam Rockwell, Angelina Jolie, Danny DeVito, Helen Mirren...




Katherine Applegate könyvéről:

Ivan ​egy nagyon jó természetű gorilla. A Nagy Csúcs Bevásárlóközpont és Játékterem 8-as kijáratánál él, és hozzászokott ahhoz, hogy emberek bámulják lakhelyének üvegfalain át. Ritkán hiányzik neki az az élet, amelyet egykor a dzsungelben élt, valójában aligalig gondol rá. Ehelyett nemrég látott tévéműsorok jutnak az eszébe, és jó barátjával, Stellával, egy idős elefánttal, és Bobbal, egy kóbor kiskutyával tölti a napjait. De leginkább a művészetről gondolkodik, és arról, hogyan lehet színekkel és jól rajzolt vonalakkal megragadni egy mangó ízét vagy a falevelek susogását. Azután találkozik Rubyval, az elefántbébivel, akit elragadtak a családjától, és akinek a hatására már más szemmel látja az otthonukat és a művészetét. Amikor Ruby megérkezik, vele jön a változás is, és most már Ivantól függ, hogy vajon jobbra tudja-e fordítani az életüket.
Katherine Applegate humort és megrendítő érzelmeket vegyítve hozza létre Ivan felejthetetlen, egyes szám első személyben elmesélt történetét, amely a barátságról, a művészetről és a reményről szól.

Nincsenek megjegyzések