Breaking News

Itt az új Harry Potter RPG játék első előzetese!

Végre hivatalos: jön a Harry Potter új RPG játéka!

A Hogwarts Legacy 2021-ben érkezik, és elérhető lesz ezekre a platformokra: Playstation 5, Xboy Series X, Xbox Series, PlayStation 4 Pro, PlayStation 4, Xbox One és PC. A játék az 1800-as évek varázslóvilágában játszódik majd, a játékosok pedig azt élhetik át, milyen volt akkoriban a Roxfort tanulójának lenni.

Az ígéretek szerint a játék tele van varázslattal, a játékosok a saját kalandjukat élhetik át, varázslóként vagy boszorkányként. Növelhetik a szereplőjük képességeit, miközben új varázslatokat tanulnak, fejleszthetik a harci képességeiket és választhatnak társat is maguk mellé, aki segít szembenézni az ellenségeikkel. 

Különbözú kihívások is lesznek a játékban, a karaktereknek nehéz döntéseket kell meghozniuk, eközben olyan feladatok várnak rájuk, mint új varázslatok elsajátítása, új bájitalok elkészítése, legendás állatok megszelídítése és olyan veszélyek feltárása, amik a varázslóvilág rég elfeledett múltjához kötődnek. Az út során pedig egy új, "furcsa képességet" is felfedezhetnek a játékosok, amivel csak ők bírnak.

Az ígéretek szerint a helyszín nem merül ki csak a Roxfortban, hanem járhatunk a Tiltott Rengetegben és Roxmorts-ban is. 


Nincsenek megjegyzések