Breaking News

Régi-új Leiner Laura kötet kerül a boltokba!

Leiner Laura első publikált regénye - néhányaknak talán meglepő módon - nem a Szent Johanna sorozat volt, ám a régi könyvei már nem voltak kaphatóak, amikor igazán berobbant az írónő a köztudatba.

A korábbi kötetek újrakiadása már elkezdődött régebben, most pedig újabb állomáshoz érkeztünk.

Ahogy az írónő az oldalán írja:

A regényt még bőven a Szent Johanna gimi előtt írtam, a Remek! és Ez is Remek! után a harmadik megjelent regényem volt 2008-ban, és évek óta terveztük, hogy újra megjelenjen, azonban valahogy mindig lemaradt, mert annyi minden más volt, ami miatt nem jutott rá idő, most azonban végre megjelenik úgy, ahogyan azt olyan régóta szerettem volna, új borítóval és új szerkesztéssel. Elképesztően örülök ennek a kiadásnak és alig várom, hogy a kezemben legyen.

 



Fülszöveg:

A huszonhat éves Shannen három éve dolgozik egy női magazinnál. Látszólag teljes az élete, mindene megvan, de ki nem állhatja a munkáját, a munkatársait meg pláne. Kétségbeesetten keresi a „csomagot”, rajta az Életed értelme címkével. Régóta próbál bekerülni egy másik újsághoz, de mindenhol visszautasítják. Azonban egy szokványosan unalmas napon behívják egy állásinterjúra. Az élete teljesen felfordul, és már semmiben sem biztos, amiben addig szilárdan hitt.

A Közhelyek elgondolkodtató történet jelentéktelen, mégis fontos pillanatokról, a hibáinkról, valós és képzelt fájdalmainkról, szeretetről és tragédiáról.




Nincsenek megjegyzések