Breaking News

4 új jelenetfotót is kaptunk a Halál a Níluson új feldolgozásából

Október végén debütál a Halál a Níluson új adaptációja, és bár nyilván az igazi csemege az előzetes, de azért egy-egy jól irányzott jelenetfotónak is lehet örülni.

Most ezekből kaptunk négyet is.

Ha valaki esetleg lemaradt, a szereposztás parádés! A Poirot-t alakító Kenneth Branagh mellett szerepel majd a filmben tehát az Oscar-jelölt Annette Bening, Russell Brand, a Victoria & Abdul sztárja, Ali Fazal, a Wonder Womanből Gal Gadot, a Trónok harcából Rose Leslie, a Szólíts a nevedenből Armie Hammer, a Fekete párducból Letitia Wright és a Sex Educationből Emma Mackey!








A könyv fülszövege:

Sétahajókázás a Níluson, egy minden kényelemmel felszerelt gőzhajó fedélzetén, elegáns és izgalmas társaságban: tökéletes lehetőség a kikapcsolódásra, akár mézesheteit töltő, szerelmes ifjú leány, akár zsémbes, gazdag öregasszony – vagy épp sokat látott, briliáns magándetektív az utazó.
A csöndes, enyhe egyiptomi nyáréjszaka békéjét azonban pisztolylövés döreje zúzza szét. Bár az áldozat túléli a merényletet, a kéjutazás légkörét a forrongó szenvedélyek és a hideg gyanakvás igencsak megrontja. Hercule Poirot, a legendás nyomozó nem tehet mást: kis szürke agysejtjeit az ősi Egyiptom misztériumainak megfejtése helyett a bűntett felderítésének szolgálatába állítja…

Nincsenek megjegyzések