Breaking News

BETEKINTŐ - Cassandra Clare megosztott egy részletet a készülő felnőtt fantasyjéből!

Korábban már beszámoltam róla, hogy Cassandra Clare is új vizekre evez.

Az ifjúsági fantasyk, legfőképp az Árnyvadász univerzum könyvei után ezúttal egy felnőtt fantasy sorozaton dolgozik! 



Az írónő jelenlegi tervei szerint a Sword Catcher (Kardfogó?), a felnőtt fantasy sorozat első része 2021 szeptemberében jelenhet majd meg, a második rész, a The Ragpicker King (A guberáló király) megjelenési ideje pedig egyelőre még nagyon képlékeny, így erről nem is írt közelebbit.

A leírás:

A Sword Catcher egy felnőtt high fantasy sorozat lesz, ami egy kitalált, Castellane nevű városban játszódik majd. Egy fiatal nőt a város legnagyobb bűnözőjéhez rendelik ki orvosnak. Egy fiatal férfi, aki a herceg testőre, rájön, hogy a herceg talán nem is olyan nagyszerű fickó. Kardok, intrika, varázslat és robbanások!

Amikor berobbant a hír, ilyen infókat kaptunk:

Cassandra szeretne egy új világot felépíteni, ráadásul az új irány új kiadónál érkezik: a Del Rey-től. Cassie szerkesztője pedig nem más lesz, mint Anne Groell, aki többek között Naomi Novik és George R. R. Martin könyveit is szerkesztette, és igazán otthonosan mozog a fantasyk világában.

A leírás szerint: egy fiatalember története lesz a regény, akit egy méltatlan herceg dublőrének neveltek, egy fiatal lányé, akinek az a sorsa, hogy megváltoztassa a világot és egy sor más karakteré. Ezek a szereplők - bűnözők, hercegek, mágusok és harcosok - már egy ideje Cassie fejében voltak, és alig várja, hogy mi is megismerhessük őket. 


Most pedig kaptunk egy teljesen random részletet a kötetből Twitteren!



Magyarul valami ilyesmi:

Ha nem hoztalak volna magammal - felelte Mayesh - Kel Saren belepusztult volna. Ez pedig érthető módon zavart keltett volna a királyi családban. Conor biztonsága tőle függ. Conor maga is tőle függ.

Nincsenek megjegyzések