Breaking News

Hivatalos: berendelték az élőszereplős A szépség és a szörnyeteg spin-offját

Már többször írtam róla, hogy az élőszereplős A szépség és a szörnyeteg spin-off sorozatot kap a Disney+-on, ami Gaston és LeFou kalandjairól szól majd, a szerepekben pedig visszatér Luke Evans és Josh Gad is. 

A sorozaton már gőzerővel dolgoztak, és elég sok mindent meg is tudtunk róla, ám eddig nem volt hivatalos, hogy valóban berendeli-e a Disney+. Most viszont jelentem: igen, megtörtént!



A sorozatról már tudjuk, hogy 8 epizódos lesz, és visszatér a Luke Evans-Josh Gad, vagyis a Gaston-LeFou páros, hiszen a spin-off róluk szól majd. 

A sorozathoz készülnek eredeti dalok is, és visszatér Alan Menken is, aki az eredeti mese dalait szerezte - több más Disney mesével egyetemben.

Az általa A szépség és a szörnyeteg előzményként definiált előzménysorozat címét is sejthetjük már, Alan Menken korábban ugyanis Little Town néven emlegette.

A kifejezés mindenkinek ismerős lehet, aki hallgatta már angolul a mese dalait, ez ugyanis a nyitódal első sora, magyarul annyit tesz, kisváros.

Ez szép visszautalás az eredeti mesére, a többségnek rögtön eszébe fogja juttatni azt, és persze tartalmában is jó választás, hiszen ebbe a bizonyos kisvárosba tökéletesen beilleszkedett Gaston és LeFou - ami Belle-nek nem felelt meg, ők abban konkrétan lubickolnak.

Viszont a cím felveti a kérdést, vajon hogyan oldják majd ezt meg magyarul, ugyanis a dal magyar fordításában a kifejezés nem szerepel - ebben ugyanis nem a város, hanem a ház a kicsi...

"Kicsi ház, ott a város szélén
Sose jő semmi változás
Ugyanúgy köszön „Jó reggelt!”-tel szomszéd és barát."


Bejegyzésajánló


Az új közlemény szerint a sorozat évekkel A szépség és a szörnyeteg eseményei előtt játszódik majd, a főszereplők pedig Gaston és LeFou lesznek, méghozzá egy harmadik szereplővel, LeFou húgával, Tillyvel. Tillyt Briana Middleston alakíthatja majd. 

Tilly múltjáról kiderül valami meglepő, a furcsa hármas pedig váratlan utazásra indul, ami tele van románccal, humorral és kalanddal. Miközben a múlt rejtélyeiről lehull a lepel, a jelen veszélyeiből egyre több akad, régi barátok és új ellenségnek lépnek színre, akik bizonyítják, ebben a királyságban bizony sok a titok.

A Disney Branded Television vezetője, Gary Marsh szerint a sorozat választ ad arra is, pontosan miért is alakult úgy, hogy szörnyeteggé változtatták a herceget.

Nincsenek megjegyzések