Breaking News

Újabb szereplők csatlakoztak a Dakota Johnson-féle Meggyőző érvekhez

Én eddig bizakodó voltam a Netflix Meggyőző érvek adaptációja kapcsán, de a legfrissebb adaptációs hírek eléggé elbizonytalanítottak, bevallom őszintén.

Ma több szereplőről is lehullt a lepel, köztük arról is, ki alakítja majd Wentworth-t, a férfi főszereplőt.

Lemaradóknak: Anne Elliot szerepében A szürke ötven árnyalata sztárját Dakota Johnsont láthatjuk majd, Mr. Elliot pedig a Crazy Rich Asians főszereplő Henry Goldingot, Wentworth szerepében pedig Cosmo Jarvis.

A mellékszereplők között pedig őket már tudtuk: Suki Waterhouse (The Divergent Series: Insurgent), Richard E. Grant (Can You Ever Forgive Me?), Nikki Amuka-Bird (NW), Ben Bailey Smith – aka Doc Brown (The Split), Izuka Hoyle (The Outpost), Mia McKenna-Bruce (Get Even) és Nia Towle (The Hollow).

Most újabb szereplők csatlakoztak a filmhez: Edward Bluemel (Killing Eve), Lydia Rose Bewley (The Inbetweeners) és Yolanda Kettle (Marcella), akik sorban 

Edward Bluemel (Killing Eve), Lydia Rose Bewley (The Inbetweeners) és Yolanda Kettle (Marcella).


 

A könyv fülszövege:

Anne Elliot huszonhét éves korára már beletörődött, hogy körülményei a vénlányok sorsára kárhoztatják. Annak idején családja és barátai lebeszélték arról, hogy egy bizonytalan jövőjű, összeköttetések híján csak saját tehetségére utalt fiatal tengerésztiszt felesége legyen. Az egykori szerelmesek nyolc év után találkoznak ismét, véletlenül. Wentworth kapitány azóta fényes pályát futott be, meggazdagodott, s most, hogy a napóleoni háborúk befejeződtek, le akar telepedni, családot alapítani. Leendő feleségével szemben mindössze egy követelményt támaszt: bárki lehet – csak Anne Elliot nem…

A Meggyõzõ érvek nem pusztán az utolsó, hanem a legérettebb és számtalan kritikusa és olvasója által a legjobbnak tartott Austen-regény.


Egyébként két másik Meggyőző érvek adaptáció is készül, illetve készült a közelmúltban, egy kosztümös és egy modernizált változat. Illetve van egy harmadik is, amiről keveset tudunk, de elvileg a CW is tervez egy Jane Austen antológiasorozatot.
Az én jelenlegi kedvenc adaptációmról nem is olyan régen írtam a Kosztümös Kalandok rovatban.

A magam részéről nagyon örülök, hogy elkezdtek foglalkozni ezzel a sztorival is, mert a Büszkeség és balítélet és az Emma az elmúlt években egy sor feldolgozást kapott, de a Meggyőző érvek mindig valahogy mostohagyerek maradt, pedig nekem talán a kedvencem Austen regényei közül.

Nincsenek megjegyzések