Breaking News

Itt az új Jojo Moyes adaptáció első előzetese - szinkronnal is!
Korábban már megírtam, hogy Jojo Moyes Az utolsó szerelmes levél című könyvéből film készül, amit végül a Netflix vásárolt meg, ráadásul nem is olyan régen kaptunk hírt arról, hogy egy újabb Moyes regényből is adaptáció készül.

De egyelőre maradjunk Az utolsó szerelmes levélnél! 

A filmben a főszereplő az Oscar jelölt Felicity Jones és a már több adaptációból is ismerős Shailene Woodley lesznek. Hozzájuk csatlakozik Joe Alwyn, akit A kedvenc és a Két királynő filmből már ismerhetünk és Nabhaan Rizwan (1917).

A múltkor már kaptunk két jelenetfotót a filmből, aztán még kettőt, aztán pedig a plakát és újabb fotók is, végül pedig az előzetes is megérkezett. A Netflix viszont a szokott módon csak felirattal osztotta meg a Youtube csatornáján. 

Most azonban itt a szinkronos változat is!
Egyébként a rendező a szintén nagyon tehetséges, az Euphorián is dolgozó Augustine Frizzell, mellette pedig Jones és Woodley executive producerek.

A film a július 23-án debütál az adaptáció a Netflixen.

Az előzetes:
A könyv fülszövege:


Ellie ​századunk tipikus szinglije, aki az újságírói karrierje nyújtotta biztos jövedelmének és baráti társaságának köszönhetően alapvetően élvezi független életét. Jó kedélyét egyetlen dolog árnyékolja be: egy nős, családos férfiba szerelmes. A szerkesztőség archívumában – megírható téma után kutatva – véletlenül rábukkan egy levélre, melyben egy szerelmes férfi arra kéri kedvesét, Jennifert, hagyja ott a férjét, és utazzon el vele. Ellie az 1960-as években írt rejtélyes levélben saját titkos vágyait fedezi fel, ezért megpróbálja kibogozni a szerelmi történet szálait, bízva abban, hogy reményt meríthet a hajdani szerelmespár sorsából.
Az eseménydús, váratlan fordulatokban bővelkedő regényben a múlt és a jelen romantikus, megható, szenvedélyes – olykor erotikus – képei váltakoznak. Jennifer a múltban próbálja megtalálni elveszett szerelmét, az időközben újabb szerelmes levelekre bukkanó Ellie pedig a jelenben igyekszik felkutatni az egykori szerelmeseket, és megtudni, vajon egymásra találtak-e végül?

 Nincsenek megjegyzések