Breaking News

Magyarul is megjelenik Penny Reid könyve "szakállas" regénye

Penny Reid könyve sokszor szembejött már velem angol nyelvű oldalakon, Goodreadsen már majdnem 40.000 értékelésnél jár, jelenleg 3,93-as indexszel.

Most - egészen pontosan a Líra információi szerint június 14-én - végre érkezik magyarul is, talán kissé meglepő módon az Alexandra Kiadó gondozásában.
Fülszöveg:

Ikrek, szakálluk van, és észbontóan szexik... Ajjaj!

Jessica, az eminens, józan életű lány amióta csak az eszét tudja, Beau-ba szerelmes. A fiú szívdöglesztően néz ki, mindig barátságos vele, és ha rá mosolyog, Jessicát elhagyja minden ereje. Ikertestvérét, Duane-t viszont egészen más fából faragták. A zárkózott, csendes fiúnak már a jelenléte is idegesíti a lányt, utálja, amióta csak ismeri, és biztos benne, hogy az érzés kölcsönös. Csakhogy az egypetéjű ikrekkel olykor előfordul, hogy összekeverik őket, és Jessica döbbenten fedezi fel, hogy aki olyan forrón és hevesen ölelte a halloweeni buliban, távolról sem álmai hercege volt. De akkor vajon miért tűnt mégis olyan élvezetesnek az az este?

"Szinte egy ültő helyemben faltam be ezt a könyvet, és most kétségbeesetten várom a többi Winston fivér történetét. Öt csillagból öt!
(Samantha Young, a Dublin Street szerzője)

Nincsenek megjegyzések