Breaking News

Véget ért a Netflix Álom két keréken adaptációjának forgatása




Korábban már megírtam, hogy a Netflix filmet készít Sarah Dessen Álom két keréken című YA regényéből. 

Közben idén április 22-én a forgatás el is kezdődött Carolina Beachen, majd Wilmingtonban, Kure Beachen és Oak Islanden folytatódott. Ugyan konkrét információt nem találtam arról, hogy a forgatás végére értek, viszont az előzetes tervek szerint június 4. volt az utolsó forgatási nap, szóval valószínűsíthetjük, hogy már vége a forgatásnak. 

Fontos megjegyezni, hogy a forgatókönyvet az a Sofia Alvarez írta, aki például A fiúknak, akiket valaha szerettem filmet és a két folytatását is jegyzi. Ezt a filmet ráadásul ő is rendezi!

Emma Pasarow lesz a főszereplő, Auden, Belmont Cameli (Saved by the Bell) pedig Eli. Andie MacDowell (Groundhog Day, Négy esküvő, egy temetés) lesz Auden édesanyja, Kate Bosworth (Blue Crush) pedig a mostoha, Heidi, Dermot Mulroney (My Best Friend’s Wedding) pedig az apuka.




Más mellékszerepekben feltűnik Laura Karuiki (Black Lighting), Genevieve Hannelius (Dog with a Blog), Samia Finnerty, Paul Karmiyan (So you think you can Dance), Marcus Scribner (Black-ish) és Ricardo Hurtado (School of Rock).

A hírek szerint a film 2021 végén vagy 2022 elején érkezhet.



Nincsenek megjegyzések