Breaking News

Itt a Dear Evan Hansen, vagyis a Kedves Evan Hansen magyar szinkronos előzetese!



Angolul már megosztottam a Dear Evan Hansen film első előzetesét, de jelentem: befutott a szinkronos változat is!

A Dear Evan Hansen (Kedves Evan Hansen) egy amerikai musical, melynek zenéjét Benj Pasek és Justin Paul (A legnagyobb showman zenéje is az ő munkájuk), szövegkönyvét pedig Steven Levenson írta, és Michael Geif rendezte. A darab 2016 decemberében nyílt meg a Broadway-on a Music Box Theaterben. A 71. Tony díjátadón kilenc jelölésből hat díjat kapott meg. 

Ebből készült filmváltozat, amit Stephen Chbosky, az Egy különc srác feljegyzései szerzője rendezett. A filmre visszatér a Broadway sztár Ben Platt is, mellette pedig igen szép a névsor a filmben feltűnő színészekről: Kaitlyn Dever, Amy Adams, Julianne Moore, Amandla Stenberg, Nik Dodani, DeMarius Copes, Danny Pino és Colton Ryan.

A premier 2021. szeptember 23-án várható Magyarországon.

A film hivatalos magyar leírása:

A lélegzetelállító, nemzedékek számára meghatározó Broadway-siker nagyszabású filmadaptációjában a Tony-díjas Ben Platt visszatér a szorongó, elszigetelt gimis srác szerepében, aki a megértésre és a valahová tartozásra áhítozik a közösségi média korának káoszában és könyörtelenségében.
Az elismert filmes, Stephen Chbosky (Egy különc srác feljegyzései, Az igazi csoda) rendezésében, a Tony-díjas Steven Levenson forgatókönyvéből készült, Grammy-díjas dalokat felvonultató film zenéjét a Tony-díjas duó, Benji Pasek és Justin Paul (La La Land, A legnagyobb showman) írta, és a szereplők között ott van a hatszoros Oscar-jelölt Amy Adams, és az Oscar-díjas Julianne Moore is.


Az előzetes:




A könyv magyar fülszövege:

*

Egyedülálló történet a fergeteges sikerű Broadway- musical, a Dear Evan Hansen alkotóitól.

Kedves Evan Hansen!

A mai nap csodálatos lesz, mert…

Egy levél, amit soha senkinek nem lett volna szabad elolvasnia…

Ez a levél egy, a fiukat gyászoló család közelébe sodorja a végzős Evan Hansent, esélyt advaarra, amire mindig is vágyott: tartozni valahová.

Csupán meg kell tartania magának egy hazugságot: hogy a híresen balhés Connor Murphy titkon a legjobb barátja volt.

Evant hirtelen már nem kezelik láthatatlanként. Connor szülei, akik befogadták őt gyönyörű otthonukba a város túlsó végén a saját fiukként szeretik, és kétségbeesetten próbálnak minél többet megtudni tőle a rejtélyes Connorról.

Evan egyre inkább a család életének részévé válik. A fiú tudja, hogy nincs rendjén, amit tesz, de ha közben másoknak segít vele, annyira rossz sem lehet…

Többé már nem függve a bénító szorongástól az új Evannek célja van.

Önbizalommal tele, népszerű srácként minden napja csodálatos. Egészen addig, amíg már fenyegető veszélyt jelent a lelepleződés, és Evan szembe kerül a legnagyobb akadállyal: saját magával.

Egy egyszerű hazugság bonyolult igazságokhoz vezet ebben a nagyszívű drámában, gyászról, hitelességről és a hovatartozás nehézségeiről.

Egyszerre mesél egy megkapó története és vesz rá, hogy átérezd az értékeidet.

Hagyd, hogy elrabolja a szíved!

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)



 

1 megjegyzés:

  1. Mindenkit várunk a Magyar Dear Evan Hansen Rajongói Csoportba! Nem vagyunk még sokan de reméljük idővel többen leszünk majd! :D https://www.facebook.com/groups/dehhunfangroup/

    VálaszTörlés