Breaking News

Évértékelés #2 - A Facebook oldalunk legnépszerűbb bejegyzései 2021-ben




Tibinél - az ő bejegyzését itt találjátok - láttam, hogy összeszedte a Facebook oldala legnépszerűbb bejegyzéseit idénről. Erre rögtön felkaptam a fejem, mert én eddig ilyen funkcióval nem találkoztam, viszont emiatt elkezdtem keresgélni, és a Business Suite-ban meg is leltem, amit kerestem. (Rögtön gyanús lett, hogy ez lehet a probléma gyökere, mert én Creator Studiót használok inkább az időzítéshez, nem Business Suite-ot. Oké, lehet, hogy ez most kínai volt azoknak, akik nem kezelnek FB oldalt, bocsi.)

Annyit változtattam a "recepten", hogy nem korlátoztam csak fotókra a dolgot, úgyhogy megmutatom most nektek a legtöbb elérést produkált bejegyzéseket!


Elérések szerint
Ha esetleg valaki nem tudja, ez mit jelent: azoknak az embereknek a száma, akik a tartalmat látták. (Nem összekeverendő a megjelenéssel - az többszöri megtekintést is számol, ez személyenként csak egyet.)
Az elérések számát rengeteg dolog befolyásolja egyébként: az, hogy hányan követik az oldalt és ez alapján hány embernek szórja ki a Facebook alapból. De még inkább az, hogy hányan osztjátok meg, kommenteltek alá vagy lájkoljátok, ugyanis minél több az interakció a bejegyzésnél, annál több ember falán jeleníti majd meg a Facebook. Ezért tudtok nagyon sokat segíteni az általatok követett bloggereknek azzal, ha nem csak olvassátok a bejegyzéseiket, hanem megosztjátok, kommenteltek, lájkoljátok. (Jelen állás szerint a legnagyobb mértékben a megosztás számít, utána jön a komment, utána a lájk.)


#1
126.586 ember




#2
74.256 ember




#3
42.772 ember




#4
32.471 ember




#5
24.938 ember




Ti ezekre a bejegyzésekre tippeltetek volna? 
Emlékeztek ezekre a posztokra?

Nincsenek megjegyzések