Breaking News

Itt az első előzetes a Miután boldogok leszünk filmhez
Úton van az újabb, szám szerint negyedik Miután film, karácsonyi ajándékként megosztották az első előzetest hozzá. 

Az újabb After film Amerikában 2022. szeptember 7-én debütál, de vannak országok, ahol már valamivel hamarabb érkezik. 

Olaszországban, Belgiumban, Lengyelországban, Finnországban, Svédországban már augusztus 24-én, Németországban, Ausztriában, Svájcban, Hollandiában, Dániában, Csehországban, Boszniában, Horvátországban, Macedóniában, Serbiában, Montenegróban, Szlovákiában és Szlovéniában pedig augusztus 25-én. 

A magyar premierről egyelőre nincs hír, de mivel a környékünkön már augusztus végén érkezik, talán ez tűnik valószínűbbnek. 


Az előzetes:
A könyv fülszövege:

Tessa ​és Hardin kapcsolata eddig minden nehézséggel dacolt, de vajon boldogan élnek majd, amíg meg nem halnak?

Miután boldogok leszünk,
az élet már soha többé nem lesz olyan, mint volt.

Tessát és Hardint már elég meglepetés érte. A köztük lévő kötelék erősebb, mint valaha, de az újabb és újabb kihívások alapjaiban rengetik meg a kapcsolatukat, és Hardin áthatolhatatlannak hitt páncélján is rést ütnek. Miközben mindkettejük családjáról megdöbbentő titkok kerülnek napvilágra, egyértelművé válik, hogy nem is különböznek annyira egymástól. Tessa már nem az a kedves, egyszerű, jó kislány, mint amikor megismerte Hardint, és Hardin sem ugyanaz a szívtelen, mogorva fiú, akibe Tessa beleszeretett. Tessa már megérti a Hardinban kavargó sötét érzelmeket, és tudja, hogy csak ő csillapíthatja le, amikor ezek a démonok a felszínre törnek. Hardinnak szüksége van rá. De minél több részlet derül ki Hardin múltjából, ő annál zárkózottabb lesz, el akarja magától taszítani Tessát, és mindenkit, aki közel áll hozzá. Eljön az az idő, amikor Tessa már nem biztos abban, hogy önmaga feláldozása nélkül meg tudja menteni Hardint. Megéri-e a szerelem, hogy feladja érte a saját egyéniségét? Nem akar meghátrálni, de igazából kiért harcol? Hardinért vagy saját magáért? 

Nincsenek megjegyzések