Breaking News

Új előzetes érkezett a Halál a Níluson filmhez



A Halál a Níluson legújabb adaptációjának premierje annyiszor csúszott már, hogy nehéz is követni.

Ráadásul az utóbbi időben elég nagy volt a csend körülötte, ami nem is csoda, hiszen sokakban felmerült a kérdés, hogy Armie Hammer hatalmas botránya után vajon mit kezdenek a filmmel. Ekkora nevekkel a stáblistán nehezen lenne összehozható, hogy újraforgassák a jeleneteit egy új színésszel, viszont ha nem teszik, számíthatnak rá, hogy az bizony meglátszik majd a bevételeken, és nem biztos, hogy jó fényt vet a stúdióra. 

Mindenesetre Armie Hammer maradt, még ha sokak szerint igyekeztek is háttérbe szorítan az új, karácsonykor érkezett beharangozóban. 

Az új premieridőpont február 11.


A Poirot-t alakító Kenneth Branagh mellett szerepel majd a filmben az Oscar-jelölt Annette Bening, Russell Brand, a Victoria & Abdul sztárja, Ali Fazal, a Wonder Womanből Gal Gadot, a Trónok harcából Rose Leslie, a Szólíts a nevedenből Armie Hammer, a Fekete párducból Letitia Wright és a Sex Educationből Emma Mackey!

A könyv fülszövege:

Ki irigyelhette szépségét, gazdagságát, boldogságát? Mindenki. Kinék lehetett több-kevesebb oka a gyilkosság – sőt gyilkosságsorozat elkövetésére? A hajón szinte mindenkinek. S ha már Ergyiptomban, régészeti leletek felkeresésére indult útnak gazdag utasaival a hajó, a „véletlenül” fedélzetén tartózkodó Poirot is régészeti módszerekkel kezd a bűntény felderítéséhez: először minden zavaró, fölösleges elemet eltávolít, aztán minden kétséget kizáróan bebizonyítja, hogy az a gyilkos, akire (természetesen) a legkevésbé sem gyanakodhatunk.


Az új előzetes:
 

Nincsenek megjegyzések