Breaking News

20 perces kulisszák mögötti videót kaptunk a Visszatérés Roxfortba premierje előtt!




Most már nem kell sokat várni a Harry Potter és a bölcsek köve 20. évfordulója alkalmából érkező "osztálytalálkozóra", a Visszatérés Roxfortba angolul január 1-jén lesz elérhető. 

A műsorban pedig megvalósul, amire sok Harry Potter rajongó vágyott: újra együtt lesz Daniel Radcliffe, Rupert Grint és Emma Watson - az utolsó HP filmek óta először!

Rajtuk kívül pedig nosztalgiázik még Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Gary Oldman, Imelda Staunton, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Mark Williams, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Matthew Lewis, Evanna Lynch és Christopher Columbus is!


Bejegyzésajánló


Ami biztos: nálunk az HBO Go-n lesz nézhető, a legutóbbi kommentjeik alapján már aznap, de hogy hány órakor, az még kérdés - az ígéretek szerint délután már biztosan.

A kommentekből az is kiderült, hogy először magyar felirattal nézhetjük, később viszont lesz hozzá szinkron is. 

Mindenesetre a várakozás perceit segíthet kitölteni egy új, meglepően hosszú "kulisszák mögötti" videó, amiben valóban vannak kulisszák mögötti jelenetek is, de azért már magára a műsorra is vethetünk egy pillanatást, vágóképek és interjúk formájában. 

Mutatom:

Nincsenek megjegyzések