Breaking News

Új Visszatérés Roxfortba fotók érkeztek!


Tegnapelőtt megírtam, hogy hozzánk is érkezik a Visszatérés Roxfortba, méghozzá az HBO Go-ra! 

Ha esetleg valaki lemaradt: idén 20 éves a Harry Potter és a bölcsek köve film, ennek örömére pedig külön ünnepléssel jelentkeznek az HBO Maxon.

Most pedig befutott az újabb előzetes, amiben már konkrét jeleneteket is láthatunk a műsorból - igen, a trió is szerepet kap végre, már nem csak egy fotó erejéig! Tegnap az angol változatot már megosztottam, de most már megvan a magyar feliratos is!


A műsorban pedig megvalósul, amire sok Harry Potter rajongó vágyott: újra együtt lesz Daniel Radcliffe, Rupert Grint és Emma Watson - az utolsó HP filmek óta először!

Rajtuk kívül pedig nosztalgiázik még Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Gary Oldman, Imelda Staunton, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Mark Williams, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Matthew Lewis, Evanna Lynch és Christopher Columbus is!

Ez tényleg olyan lesz, mint egy osztálytalálkozó - ahol kicsit mindannyian az osztály részének érezzük magunkat.


A Wizarding World cikke szerint lesznek eddig még nem látott klipek, mélyinterjúk és meglepetésvendégek is. 

Ráadásul mindezt a londoni Harry Potter stúdióban veszik fel, az ikonikus díszletekben. 

Bejegyzésajánló


Az előző videók és plakátok után ezúttal egy sor új fotó érkezett a műsorból:Az HBO Maxra január 1-jén kerül majd fel a tartalom. És akkor újra: immáron hivatalos, hogy nálunk az HBO Go-ra is jön!
Nincsenek megjegyzések