Breaking News

Újabb jelenetfotót kaptunk a Jók és Rosszak Iskolája filmhez - itt az első pillantás Michelle Yeoh karakteréreÚjabb izgalmas hír érkezett a Jók és Rosszak Iskolája film kapcsán!

Ha nem lett volna elég, hogy olyan színészek szerepelnek a Jók és Rosszak Iskolája filmben, mint Charlize Theron és Kerry Washington, Michelle Yeoh, Ben Kingsley vagy a mostanában az Árnyék és csont miatt nagyon népszerű Kit Young, most újabb nagyágyú csatlakozott a szereplőgárdához - igaz, csak a hangjával. 

Michelle Yeoh Emma Anemone megformálója lesz, és most megmutatták, hogyan is fest majd a karakter, akinek a szépség a szakterülete:


A film hivatalos Netflix leírása:

Üdvözlet a Hősök és gonoszok iskolájában, ahol minden nagy tündérmese kezdődik... A Paul Feig által rendezett Hősök és gonoszok iskolája Sophie-t és Agathát követi nyomon, akik legjobb barátnők, de egy modern tündérmese két ellentétes oldalán találják magukat, amikor az élet egy elvarázsolt iskolába sodorja őket, ahol fiatal hősöket és gonoszokat képeznek ki, hogy ne boruljon fel a jó és a rossz egyensúlya. A nemzetközileg sikeres könyvsorozaton alapuló Hősök és gonoszok iskolája című sorozat Charlize Theron, Kerry Washington, Sophia Anne Caruso és Sofia Wylie főszereplésével idén szeptemberben érkezik a Netflix műsorára.


Bejegyzésajánló


Nincsenek megjegyzések