Breaking News

Itt a Jók és Rosszak Iskolája előzetese magyar felirattal!




Robogunk tovább a Netflix Geeked Week tartalmakkal, ezúttal a Jók és Rosszak Iskolája kapcsán érkezett újdonság. Tegnap már megosztottam a plakátot, de közben befutott a film előzetese is.

Ami egyelőre érdekes, az a cím kérdése, ugyanis az előzetes Hősök és gonoszok iskolája címen került fel, szemben a könyvsorozat címével - viszont a Netflixen már a Jók és Rosszak Iskolája cím szerepel.

Meglátjuk, mi lesz a helyes megoldás.

Az előzetes alatti hivatalos Netflix leírás:

Üdvözlet a Hősök és gonoszok iskolájában, ahol minden nagy tündérmese kezdődik... A Paul Feig által rendezett Hősök és gonoszok iskolája Sophie-t és Agathát követi nyomon, akik legjobb barátnők, de egy modern tündérmese két ellentétes oldalán találják magukat, amikor az élet egy elvarázsolt iskolába sodorja őket, ahol fiatal hősöket és gonoszokat képeznek ki, hogy ne boruljon fel a jó és a rossz egyensúlya. A nemzetközileg sikeres könyvsorozaton alapuló Hősök és gonoszok iskolája című sorozat Charlize Theron, Kerry Washington, Sophia Anne Caruso és Sofia Wylie főszereplésével idén szeptemberben érkezik a Netflix műsorára.


Az előzetes:





Bejegyzésajánló


Nincsenek megjegyzések