Breaking News

Új borítóval adja ki újra az Agave a Vámpírakadémia könyvet!

Azt már tudtuk, hogy az Agave a készülő Vámpírakadémia sorozat apropóján újra megjelenteti a könyvet, de ennél több információnk nem volt.


Ma viszont megosztották a hírt, hogy hamarosan jön a könyv és leleplezték a borítót is. Mert igen, hála istennek nem a régi borítóval érkezik a könyv újra. És azt kell mondjam, ez a borító talán az egyik legjobb Vámpírakadémia borítót, amit eddig láttam. Ráadásul új kör szerkesztést is kapott a kötet, idézem:

Szeptember közepén rajtol el a Vámpírakadémia-sorozat az NBC-s Peacockon, és ennek alkalmából kiadjuk újra a nagy klasszikus regényt. A szöveg új szerkesztést kapott, és új borítót is terveztettünk hozzá, ami Müller Péter munkája.





Az előrendelés várhatóan szeptember elején indul majd.

A fülszöveg:

A világsikerű sorozat első kötetében Lissa Dragomirt és Rose Hathawayt két év bujkálás után elfogják és visszahurcolják a Montana erdőségeinek mélyén megbúvó Szent Vlagyimir Akadémia vaskapui mögé. A vámpíriskola a mora uralkodói családok és damfír testőreik számára szolgál oktatóhelyül. Az akadémia falain belül a két lánynak különböző viszályokkal, rosszindulatú pletykákkal, tiltott szerelemmel és fenyegetésekkel kell megbirkóznia. De mindketten tudják, hogy a legnagyobb veszély a kapukon kívülről leselkedik rájuk.



Forrás

Nincsenek megjegyzések