Breaking News

Itt az első rövidke teaser a Jók és Rosszak Iskolája Netflix adaptációjához!Korábban már megosztottam a hírt, hogy Soman Chainani Jók és Rosszak Iskolája című regényének filmes jogaira a Netflix csapott le, a múltkor pedig már egy sor fotót is kaptunk a forgatásról.

Néhány karakterre ott már vethettünk egy pillantást, most pedig kaptunk egy kis teaser videót, amiben újabb szereplőket mutatnak meg!
Apropó, szereplők: Sofia Wylie (High School Musical: The Musical – The Series, Andi Mack) és Sophia Anne Caruso (The Sound of Music Live!) lesznek majd Sophie és Agatha a filmben. Hozzájuk csatlakozott két igazi szupersztár, Charlize Theron és Kerry Washington. Előbbi Lady Lesso, utóbbi Professor Dovey lesz. A filmben szerepel még az Árnyék és csont sztárja, a Jespert alakító Kit Young, illetve Jamie Flatters. 

Az adaptációt Paul Feig rendezi, a forgatókönyvet David Magee (Mary Poppins visszatér) és Laura Solon (Let It Snow) írták.


A történetről:

Sophie és Agatha jó barátnők; a következő tanévben felfedezik, hová kerül minden eltűnt gyerek: a Jók és Rosszak Iskolájába, ahol egyszerű fiúkból és lányokból tündérmesehősöket és gazembereket képeznek. Gavaldon legszebb lánya, Sophie egész eddigi életében titkon arról ábrándozott, hogy elrabolják, és elviszik egy elvarázsolt világba. Rózsaszín ruhákban, fess topánkákban jár. Rajong a jó cselekedetekért, ezért egészen biztos abban, hogy nagyon jó jegyeket kapna a Jók Tagozatán, és dicséretes mesekönyv-hercegnő bizonyítványa lehetne. Agatha viszont mindig formátlan, fekete hacukákban jár, gonosz macskája van, és szinte mindenkit utál, ezért természetesnek látszik, hogy ő a Rosszak Tagozatára kerül.

Amikor azonban a két lány a Végtelen Erdőbe kerül, azt tapasztalják, hogy sorsuk a remélttel éppen ellentétesen alakul, és hamar rájönnek, hogy egy tündérmeséből a leggyorsabb kivezető út az, ha… végigélik.

Nincsenek megjegyzések