Breaking News

Már tudjuk, mikor kezdődik a Heartstopper 2. évadának forgatása




Ha esetleg valaki lemaradt volna a jó hírekről: a Netflix berendelte a Heartstopper - Fülig beléd zúgtam következő két évadát!

Az még kérdés volt, hogy mikor kezdődhet a második évad forgatása, bár néhány hete felreppentek pletykák, miszerint szeptemberben indul a felvétel. 

Most pedig már pontos információink vannak!

Bejegyzésajánló


A második évad forgatása szeptember 13-án kezdődik Londonban, és a tervek szerint egészen karácsony előttig forgatni fognak. 

Összehasonlításul: az első évad forgatása 2021 áprilisában kezdődött, majd júniusban ért véget. A premier pedig 2022. április 22-én volt, tehát a forgatás vége után kb. 10 hónappal.

Ehhez képest a folytatás forgatása jóval hosszabb, majdnem a duplája. Természetesen nem tudjuk a pontos beosztást, de ebből akár logikusan következhetne az is, hogy a második és a harmadik évadot egyszerre forgatják. Erről azonban még nincs hivatalos információ, csak találgatok.

Ha tippelgetni akarunk a második évad premierje kapcsán, akkor azt viszont már lehet. Egyes oldalak a forgatás kezdete miatt már jövő tavaszra várják a 2. évad premierjét, ha viszont az első évados 10 hónappal számolunk a forgatás vége és a premier között, akkor az inkább 2023 őszét jelentené. Persze ha valóban egyszerre forog a két évad, az nagyban befolyásolhatja a premier időpontját.




Nincsenek megjegyzések