Breaking News

BRÉKING! Itt az első jelenetfotó a Hunger Games-előzmény Énekesmadarak és kígyók balladája filmből!


Folyamatosan érkeznek a hírek azzal kapcsolatban, kiket láthatunk majd a Hunger Games fiatal Snow elnökről szóló spin-offjában.

A legutóbbi hírek szerint Peter Dinklage és Viola Haris is csatlakoztak a szereplőgárdához - most pedig a Vanity Fair megosztotta az első jelenetfotót is!


Korábban már kiderült, hogy a Hunger Games előzményfilm, az Énekesmadarak és kígyók balladája 2023. november 17-én kerülhet a mozikba!

A film főszereplői Tom Blyth (Robin Hood, Az aranykor) és Rachel Zegler (West Side Story) lesznek. És őket láthatjuk az első kiadott jelenetfotón is!

A rendezői székbe visszatér Francis Lawrence, aki a második, harmadik és negyedik Hunger Games filmet is dirigálta. A Vanity Fair-nek azt is elárulta, úgy érzi, végső soron egy érdekes szerelmi sztori áll ennek a filmnek a középpontjában.


Bejegyzésajánló

A könyv fülszövege:

A ​becsvágy hajtja.
A küzdelem élteti.
De a hatalomnak megvan az ára.

Annak az aratásnapnak a reggelén járunk, amely a tizedik Éhezők Viadalát előzi meg. A Kapitóliumban a tizennyolc éves Coriolanus Snow élete nagy dobására készülődik, a mentori posztjára a Viadalban. Az egykor nagy hatalmú Snow-házra nehéz idők járnak: a jövőjük azon múlik, hogy Coriolanus képes lesz-e elbűvölőbbnek, ravaszabbnak és taktikusabbnak bizonyulni diáktársainál, és győztest tud-e faragni a saját kiválasztottjából.

Az esélyek azonban ellene szólnak. Azt a megalázó megbízatást kapja ugyanis, hogy a 12. körzet lány kiválasztottját mentorálja, a legaljának a legalját. Sorsuk ezzel végleg összefonódik – Coriolanus minden döntése kedvezményekhez vagy kudarchoz, csillogáshoz vagy csődhöz vezethet. Az arénán belül életre-halálra szóló harc következik, az arénán kívül pedig Coriolanus elkezd együttérezni megpecsételt sorsú kiválasztottjával… és mérlegelnie kell, hogy a szabályok követése-e a fontosabb, vagy a túlélés. Kerül, amibe kerül.


Nincsenek megjegyzések