Breaking News

Újabb sztár csatlakozott a Hunger Games spin-off Énekesmadarak és kígyók balladája szereplőgárdájához: Viola Davis!




Folyamatosan érkeznek a hírek azzal kapcsolatban, kiket láthatunk majd a Hunger Games fiatal Snow elnökről szóló spin-offjában.

Peter Dinklage után pedig most újabb bomba név csatlakozott a szereplőgárdához, méghozzá az Oscar-díjas Viola Davis!

A Variety információ szerint ő lesz a játékmestere, Volumnia Gaul, aki tulajdonképpen az "anyja" a viadalok rendszerének. 


Korábban már kiderült, hogy a Hunger Games előzményfilm, az Énekesmadarak és kígyók balladája 2023. november 17-én kerülhet a mozikba!

A film főszereplői Tom Blyth (Robin Hood, Az aranykor) és Rachel Zegler (West Side Story) lesznek. 



A rendezői székbe visszatér Francis Lawrence, aki a második, harmadik és negyedik Hunger Games filmet is dirigálta.

Bejegyzésajánló





A könyv fülszövege:

A ​becsvágy hajtja.
A küzdelem élteti.
De a hatalomnak megvan az ára.

Annak az aratásnapnak a reggelén járunk, amely a tizedik Éhezők Viadalát előzi meg. A Kapitóliumban a tizennyolc éves Coriolanus Snow élete nagy dobására készülődik, a mentori posztjára a Viadalban. Az egykor nagy hatalmú Snow-házra nehéz idők járnak: a jövőjük azon múlik, hogy Coriolanus képes lesz-e elbűvölőbbnek, ravaszabbnak és taktikusabbnak bizonyulni diáktársainál, és győztest tud-e faragni a saját kiválasztottjából.

Az esélyek azonban ellene szólnak. Azt a megalázó megbízatást kapja ugyanis, hogy a 12. körzet lány kiválasztottját mentorálja, a legaljának a legalját. Sorsuk ezzel végleg összefonódik – Coriolanus minden döntése kedvezményekhez vagy kudarchoz, csillogáshoz vagy csődhöz vezethet. Az arénán belül életre-halálra szóló harc következik, az arénán kívül pedig Coriolanus elkezd együttérezni megpecsételt sorsú kiválasztottjával… és mérlegelnie kell, hogy a szabályok követése-e a fontosabb, vagy a túlélés. Kerül, amibe kerül.



Nincsenek megjegyzések