Breaking News

A Menő Könyvek már most nyáron hozza újra a Jók és Rosszak Iskolája sorozatot - íme a borítók!

Korábban már megírtam, hogy a Menő Könyvek csapott le a Jók és Rosszak Iskolája magyar jogaira, miután a Twister Media elengedte a sorozatot. 

Most már többet is tudunk, ugyanis a Líra oldalára felkerült a sorozat első 5 része, mind július 29-i megjelenéssel. És igen, ez azt is jelenti, hogy olyan könyv is érkezik, ami eddig még nem jelent meg.

Mutatom a részek borítóit sorban:

Az ötödik, új könyv fülszövege:

"A múlt jelen, a jelen jövő. A történet körbejár újra és újra."

Egy király láncon...
Egy királynő menekül...
Egy áruló a trónon...
Egy hamis király foglalta el Camelot trónját, és halálra ítélte Tedrost, az igazi királyt. Amíg Agatha alig tudja elkerülni a sorsát, Sophie Rhian király csapdájába esik. Rhian esküvője közeledtével veszélyes játékra kényszerül, miközben barátai élete függőben van. Mindeközben Rhian király Camelottal kapcsolatos sötét tervei formálódnak. A Jó és Rossz Iskolája diákjainak most meg kell találniuk a módját, hogy Tedrost visszaállítsák a trónra, mielőtt történeteiket - és a Végtelen erdők jövőjét - újraírnák... örökké. "Újraírja a tündérmesék világát, miközben folyton megfogalmazódik bennünk a kérdés, hogy akkor most ki a jó és ki a rossz.


"Imádtam!" Rick Riordan, a Percy Jackson-sorozat szerzője

"Ha Camelot új királyának az a feltett szándéka, hogy megölje igaz szerelmedet, elrabolja a legjobb barátnődet, és úgy vadásszon rád, mintha vadat űzne... akkor jobb, ha van valami terved. Agatha azonban tervtelen és tanácstalan volt. Nem voltak szövetségesei. Nem volt menedékhelye. Éppen ezért futott, ahogy a lába vitte."
"Tedros legszívesebben megölelte volna, úgy, hogy soha, soha ne engedje el újra. Agatha sosem hazudott. Éppen ezért szereti. Mert nemcsak azt akarja, hogy belőle király legyen, hanem azt, hogy jó király legyen. És Agatháért jó király akar lenni. Remélte, hogy egy napon majd elmondhatja ezt neki. Amikor ez a pillanat csak emlék lesz... De most csak bólintani tudott, hang nem jött ki a torkán válaszul. Hátrapillantott anyjára, aki Hort és Nicola mellett lépdelt. Ő is megtörtnek és elfogódottnak látszott; mintha az egész küldetést kérdőjelezné meg, vagy azon gondolkodna, miért van ő itt egyáltalán."

Nincsenek megjegyzések