Breaking News

Megérkeztek az első Tarzan fotók és az első plakát is!


Itt vannak az első képek David Yates (Harry Potter) rendező Tarzanjából!
A képeken Margot Robbie Jane-ként és Alexander Skargard Tarzanként. (Engem már itt megvettek. :D)

 
A sztori kicsit más lesz, mint az eredeti legenda: Tarzan ebben a történetben már feladta a dzsungelbeli életét, és Jane-nel, a feleségével él a viktoriánus Angliában, de vissza kell térnie. (Ez meg is magyarázza, miért ilyen modern Tarzan nadrágja.) 
Alexander Skarsgard szerint picit pont az ellentéte az eredetinek: míg abban az került a főszerepbe, hogy próbálja megzabolázni a benne rejlő állatot, addig itt pont ki kell engednie személyiségének ezt az oldalát.
Emellett David Yates szerint Jane megjelenítése is más lesz, igazi 21. századi Jane-t kapunk, hiába a viktoriánus kor: erős, okos, szexi és egyáltalán nem csak egy passzív partner Tarzan mellett.

A filmben egyébként szerepelni fog még nagy név: Samuel L. Jackson lesz George Washington Williams, Christoph Waltz Leon Rom kapitány, Djimon Hounsou pedig Mbonga.


És akkor következzen a plakát!

 

2 megjegyzés:

  1. A Tarzannal kapcsolatban engem mindig az foglalkoztatott, hogy a drága hogyan és mivel borotválkozik a dzsungel közepén.

    Szeretnék egy szakállas Tarzant :/ :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, ezen már én is régen töröm a fejem. Illetve... még csak-csak megoldható a dolog, éles kővel vagy valami - nem is annyira a technikai rész miatt kérdéses (bár azért is), hamem maga az elv, hogy miért borotválkozna. Könyörgöm! Még nagy szakállal is ő lenne a legkevésbé szőrös valami a környezetében, nem lenne ilyesmire igénye. A borotválkozás egy emberi társadalmi... ha nem is nyomás, de szokás. Gorillák közt a gondolat is abszurd.

      Ugyanígy az ágyékkötő. Semmi értelme nem lenne - melyik majom szólt volna neki, hogy takarja már el magát?

      Törlés