Breaking News

Érkezik az első Legendás állatok előzetes + új szinopszist is kaptunk!

Sziasztok!

A Legendás állatok és megfigyelésük készítői bejelentették: jövő héten, egészen pontosan december 15-én érkezik a film első előzetese!

Ez a magyar főcím - Facebookon már megosztottam, de itt, a blogon eddig még nem


Azt ígérik, hogy a "beharangozó előzetesben" a varázslóvilág eddig sohasem látott szeletébe nyerhetünk bepillantást. 

Addig is kaptunk egy új összefoglalót a történetről:

A Legendás állatok és megfigyelésük 1926-ban indul, amikor is Göthe Salmander épp egy világkörüli utazás végére ér, melyen megpróbált rendhagyó mágikus lényeket fellelni és dokumentálni. New York csak egy kis megálló lenne, csak jönne és menne, mindenféle rendhagyó esemény nélkül... ha nem lenne a No-Maj (az amerikai szó a muglira) Jacob, egy rossz helyre tett mágikus koffer és Göthe néhány mágikus lénye nem szökne meg - mert ez bizony gondot jelenthet a varázsló- és a No-Maj világnak is. 




Ez már nem az első szinopszis a történethez, valójában az előző hosszabb is volt. Új elem viszont Jacob felbukkanása. Aki esetleg nem emlékezne, az első szinopszis ez volt:

A különc magizoológus, Göthe Salmander New Yorkba érkezik (olyan céllal, amit nem fogunk nyilvánosságra hozni), régi jó, viharvert kofferjével. A koffer egyike azoknak a sokkal-sokkal-sokkal nagyobb belül típusú varázstárgyaknak. Benne ritka és veszélyeztetett varázslények egész sora talált lakhelyet, amiket Göthe az utazásai során gyűjtött szerte a világból. Felfedez egy amerikai varázslóközösséget, akik a mugliktól rettegve bujkálnak (a muglikat itt No-Majnek hívják), és a fenyegetés, hogy a nyilvánosság leleplezi a varázslók közösségét, még súlyosabb probléma, mint az Egyesült Királyságban (emlékeztek a salemi perekre?). A Legendás állatok annak a meséje, mi történik, amikor egy hihetetlenül tehetséges angol varázsló a varázslófóbiás Amerikába érkezik furcsa teremtmények egész sorával, melyek közül némelyik kifejezetten veszélyes... és megszökik a kofferből.

Sokat tudunk már a szereplőkről is, a további részletekért a filmmel kapcsolatban katt a linkekre:

Teaser az előzeteshez:


Nincsenek megjegyzések