Breaking News

Az írókat is házakba osztotta a Pottermore!

Amióta elindult az új Pottermore, néhány régi funkciót nagyon hiányoltak a rajongók. Teljesen elveszett az interaktív jelleg, így nem volt többé házbeosztó teszt és pálcaválasztás sem. 

A változtatás fő oka az volt, hogy a régi Pottermore nem volt rendesen kereshető, csak a bejelentkezés után váltak elérhetővé a Rowling által megosztott plusz információk. De bár ezek valóban reális okok, a rajongók közül sokan visszasírták a régi oldalt - a játékokat, a pontgyűjtést, a látványt, és petíció is indult, hogy térjenek vissza a régi változathoz. 

Ez nem történt meg ugyan, de a készítők mégis csak figyelhettek a rajongók szavára, így legalább a két legnépszerűbb extra visszatért: megint megtudhatjuk, melyik házba kerülnénk, és milyen pálca választana ki minket. 

A hír több ismert írónőhöz is eljutott, akik maguk is kitöltötték a Teszlek Süveget segítő tesztet. Íme, összegyűjtöttem nektek, ki melyik házba került:



Mint kiderült, Rainbow Rowell már korábban kitöltötte a tesztet, és nehezményezte az új beosztást, de megnyugtatták, a rendszer ugyanaz maradt, mint régen is volt, nincs szó új tesztről.


1 megjegyzés: