Az írók is Lucifert néztek, meg én is

Az idei sorozatos összefoglaló posztomban már írtam néhány szót a Luciferről, és tegnap le is ment az első rész. Amit elöljáróban tudni kell, hogy én már tavaly megnéztem a pilotot, és most döbbenten fedeztem fel, hogy az egyik szereplőt lecserélték. De igazából nem is ez a legviccesebb, hanem az, hogy nem forgatták újra a jeleneteket, hanem ügyesen átvágták az új fickót a régi helyére, abban az egy jelenetben pedig, ahol nem tudták, szimplán kivágták. Ettől eltekintve minden maradt a régi, és már a második részt várom türelmetlenül. 

Azoknak, akik nincsenek képben, röviden: Lucifer ott hagyta a Poklot, feljött a Földre, és egy Lux nevű szórakozóhelyet működtet. Úgy dönt, elég volt neki az ördögszerepből, és hiába akarja Isten visszaküldeni a Pokolba, megint lázad - ezúttal meglepő módon elkezd "megjavulni", persze a maga módján.  Megölik az egyik volt alkalmazottját, akinek segített a sztárság útjára lépni, ő pedig nyomozni kezd, hogy ki a gyilkos. Így kerülnek össze egy Los Angeles-i nyomozóval, akire meglepő módon nem hat Lucifer ereje, így nem sikerül elbűvölnie, hanem állandóan vitatkozik vele.
Amikor megnéztem a Pilotot, nem sok reményt fűztem hozzá, a Lucifer képregényt nem ismertem, de el kell mondanom, imádtam. Vicces, pörgős, Lucifert imádom, azóta már többször megnéztem.


Mondjuk a hírek szerint a képregényhez viszonylag kevés köze van, Neil Gaiman el is árulta Twitteren, hogy semmi beleszólása nem volt a sorozatba, ugyanis a sztori jogai a DC-nél vannak.Mindenesetre a változtatások ellenére sokak érdeklődését felkeltette, többek között Jennifer L. Armentrout és Holly Black is nézte!Az írók is Lucifert néztek, meg én is Az írók is Lucifert néztek, meg én is Reviewed by Deszy on 1/26/2016 Rating: 5

Nincsenek megjegyzések:

.

Üzemeltető: Blogger.