Breaking News

Megvan A sötétség ötven árnyalata Mrs. Robinsonja!

A szürke ötven árnyalata filmben is nagy siker volt - 40 millió dollárból készült, és világszinten 571 milliót hozott -, így nem is volt kérdés, hogy érkezik a folytatás. Persze a második rész útja nem volt zökkenőmentes, hiszen E. L. James szeretett volna jobban beleszólni a forgatókönyvbe - végül a férje, Niall Leonard írja, aztán az első rész rendezője, Sam Taylor-Johnson is távozott a székéből. Mindezek miatt ráadásul a bemutató is csúszott, eredetileg már az idén érkezett volna a film, de most már 2017. február 10. a premier időpontja. 



Végül azonban meglett a rendező is James Foley személyében, így pedig folytatódhattak a film előkészületei, beleértve a hátralévő castingokat is. Az egyik nagy kérdés az volt, ki alakíthatja majd Elena Lincolnt. Aki esetleg nem emlékezne, ő az az idősebb nő, aki a 15 éves Christiant elkezdte bevezetni a BDSM világába. 

Több név is felmerült a szereppel kapcsolatban, egy időben Charlize Theront is emlegették. 

Most viszont már biztosnak látszik, ki lesz Mrs. Robinson: Kim Basinger! 



Az ő neve valószínűleg mindenki számára ismert, bár igazán nagy sztár már régebben volt, talán a legtöbben a Batmanből ismerik. Az mindenesetre biztos, hogy rendelkezik azzal a szexuális kisugárzással, amire a karakterhez szükség van.

Nincsenek megjegyzések