Breaking News

Kukkants bele az új Harry Potter színezőbe!

Korábban már írtam róla, hogy az első, általános témájú Harry Potter színező után újabb három érkezik, ezúttal tematikus: egy a mágikus lényekről, egy a varázslatos helyekről és szereplőkről, egy pedig a bűvös tárgyakról. 

Az elsőbe, amiben mindenféle mágikus lényt színezhetünk, most már bele is pillanthatunk!

A könyv ma érkezett meg a boltokba, a leírás szerint: 

Házimanók és sellők, pixik és sárkányok - a varázslóvilágot feledhetetlen mágikus lények és elképesztő szörnyetegek egész serege tölti meg. Tele a Harry Potter filmek által inspirált illusztrációkkal, ez a színező a Tiltott Rengeteg, a Nagy Tó és más helyek teremtményeit tárja eléd. Éld át újra kedves jeleneteid, mint például Harry, Ron és Hermione szökése a Gringottsból egy sárkány hátán, és fedezd fel a lényes témákkal teli mintákat a varázslóvilág e legújabb interaktív utazásán. 

A képekre kattintva nagyobb méretben is láthatjátok őket!

Az első rögtön egy jelenetet idéz meg: Hermione és Gróp a Tiltott Rengetegben.  Aztán egy másik, ami a kentaúrokat ábrázolja:


És végül az én személyes kedvencem egy baglyos csoda. Ez nem konkrét jelenetet idéz meg, de ennek a képnek ki tudna ellenállni? Körbe rendezett levelek, és egy kupac könyvön üldögélő bagoly. Már színezném is! 


Egy kis videót is megosztottak róla, amiben éppen egy főnix nyeri el gyönyörű színét.

Magyar megjelenésről egyelőre nem hallottam semmit, meglátjuk, hogy érkezik-e ez is, mint az első HP színező.

Nincsenek megjegyzések