Breaking News

Megvan az Outlander Briannája!

Megtalálták azt az Outlander szereplőt is végre, aki miatt hónapok óta izgalomban égnek a sorozat rajongói!



Briannát nem más alakíthatja majd, mint a képen látható Sophie Skelton! Az Outlander hivatalos oldala mellett ő maga is megosztotta a jó hírt a Twitteren:




Hogy kicsoda is Brianna, az meglehetősen spoileres, mindenesetre azoknak, akik még nem olvasták a második könyvet, és nem futottak bele úgy a spoilerekbe, mint jómagam, annyit mondhatok, hogy fontos lesz szereplőink életében, és az Outlander rajongók odavannak érte! (És mivel nem akarok spoilerezni, azoknak, akik pedig tudják ki ő, nem kell bemutatnom. Ugye?)

Igazán nagy filmes szerepe eddig még nem volt a színésznőnek, viszont több sorozatban is feltűnt már: Waterloo Road, DCI Banks, Doctors, Casualty, legtöbben pedig a So Awkwardból ismerik, ahol Sofia Matthewst alakította.


Íme egy videó róla, hogy láthassuk "akcióban" és hallhassuk a hangját is:




A második évad forgatása egyébként még tart, bár a hírek szerint már a finisben jár, és a képernyőkre valamikor áprilisban tér vissza. Addig is a sorozat marketingesei és színészei nem unatkoznak: folyamatosan kapjuk a muníciót, hogy kibírjuk a szünetet. Forgatási képeket és videókat osztanak meg a rajongókkal, ráadásul az Outlander a díjátadókon is sokszor feltűnt - még úgy is, hogy a rajongók egyöntetű véleménye szerint Sam Heughant méltánytalanul hanyagolják.

Nincsenek megjegyzések