Breaking News

A könyvesbolt tweetjei esküvőhöz vezettek!

Ilyen cuki sztorit is már rég látott az internet könyvmoly népe! Minden egy könyvesboltos tweettel kezdődött, így most itt járunk a mesében:




Victoria rendszeresen követte Twitteren egyik kedvenc Waterstones könyvesboltját. A posztok viccesek voltak, és egyre jobban megkedvelte a férfit, aki az oldal mögött állt. A tweetelőnek még a nevét sem tudta, mindenesetre nem riadt meg attól, hogy kifejezze heves érzelmeit. 

Szerelmes vagyok abba, aki ezt az oldalt vezeti, akárki legyen is. 

Bár választ először tőle nem kapott, egy másik vicces Waterstones oldal (komolyan, érdemes őket követni, zseniális tweeteket találhat az ember), rögtön reagált is, de ez sem tántoríthatta el.


Ezt hadd ne fordítsam szó szerint. :) A lényeg, hogy a Waterstones másik oldala szerint nem olyan álompasi.
Victoria szerint viszont a könyvmolyok igenis azok. :)


És hogy mi ebben az álomszerű?

Nos, a páros bizony azóta összeházasodott! 

Bár Victoria első tweetjére nem érkezett válasz, a másodikra már igen - egy elgépelésnek köszönhetően. Azóta eltelt négy év, Victoria és Jonathan - mert így hívták az anonim tweetelőt - pedig boldogan egymásra találtak. 

Az esküvő hírét a 2012-es tweet képernyőfotójával és egy lagzifotóval osztotta meg az újdonsült Mrs O'Brian, igazi könyvmoly módon egy Jane Eyre utalással: Dear Reader, I married him. (A magyar változatban simán: "Feleségül mentem hozzá.")





A történetre még Jill Mansell írónő is felfigyelt, szóval ha esetleg valami hasonló sztori kerül valamelyik könyvében, akkor bizony azt ez a páros ihlette.




Ó, és érdemes figyelni a megosztás alatti újabb tweeteket is, mert WaterstonesTCR visszatért, és az új Social Media Menedzser keresi a párját!


Vagy már meg is találta? Igen, ahogy már említettem a Waterstones üzletek ilyen viccesek: Bluewater és TCR már össze is kötötték az életüket. Ráadásul az igen is stílusosan hangzott el, egy Oscar Wilde drámára, Az ideális férje utalva:




Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én imádtam a sztorit. Egyszerre nagyon romantikus és nagyon vicces, a Waterstones tweeteket olvasgatva. 

2 megjegyzés: