Breaking News

Trónok harca bakik és teaser a jövő évadhoz

Csak úgy áradnak a Comic-Conos anyagok, ezúttal a Trónok harcához kaptunk két szuper videót!Egyrészt egy bakivideót a hatodik évadhoz, ami extra viccesre sikerült, ahogy ez lenni szokott. És nem is Tyrion lenne Tyrion, ha a fő témát a vicces videóhoz nem ő adná. :) Bár telhetetlen vagyok, örültem volna egy hosszabb videónak, szerintem van még ott, ahonnan ez jött.

Íme:

Ha ez még nem lenne elég, már készülhetünk a következő évadra is. A sorozat készítői összeállítottak egy kis teasert a hetedik évadhoz. A forgatást még nem kezdték el, így természetesen jeleneteket nem tudtak még mutatni, viszont igazán hangulatos videót vágtak össze a hatodik évad utolsó részének hanganyagából, és a jövő évad előkészületeiből: épülnek a díszletek, varrják a kosztümöket... És kedves részlet: készülnek a kövek is, amiket a halottak szemére helyeznek a sorozatban. 

Ami még nem túl biztató: Ramsay hangja, vajon mire akarnak utalni azzal, hogy Ramsay-t nem lehet megölni?

Mindenesetre legnagyobbat a teaser vége üt: egyrészt bedobják a következő évad forgatókönyvét, másrészt egy mondat hangzik el Tyrion szájából, ami elég izgalmas: "Isten hozott itthon, Királynőm."

Nincsenek megjegyzések