Lehet, hogy Shailene Woodley és Theo James nem térnek vissza az utolsó Divergentre!

Magyar idő szerint ma éjjel-hajnalban érkezett a sokkoló hír: A beavatott filmsorozat utolsó részét nem láthatják a rajongók moziban, ugyanis tévéfilmként kap lezárást, egy spin-off sorozattal megspékelve. 

A reggeli bejegyzésemben már kiemeltem, hogy arról egyelőre nincs információ, a színészek vajon mit szóltak ehhez. 

Nos, a rossz hír, amitől félni lehetett, megérkezett: egyelőre egyáltalán nem tűnik biztosnak, hogy a főszereplők visszatérnek. A bombát robbantó Variety után most a The Hollywood Reporter szolgált új információkkal. Eszerint természetesen a főbb szereplők, így Shailene Woodley, Theo James és Ansel Elgort mind a négy részre aláírtak, viszont a szerződésükben mozifilm szerepel. A Lionsgate ezt viszont nem akarja tartani az Ascendant filmnél, így a szerződés teljes újratárgyalást igényel. 

Az is kiderült, hogy a színészeket egyelőre nem kereste meg a filmstúdió az ügy kapcsán, viszont az egyik színész képviselője elmondta, nem hihetik azt, hogy nem igényel tárgyalásokat a tervük. Ha ezt hiszik, jobb, ha újragondolják, mert a mozifilm nem tévéfilm.  

A források azt is elárulták, hogy a színészek valóban semmit nem tudtak, a Lionsgate eltitkolta a terveket. Viszont biztos, hogy komoly tárgyalások várhatóak, mert veszélyes precedenst teremt, ha a színészek egyszerűen csak átnyargalnak moziról tévére. 

Ez nem túlságosan meglepő, hiszen a hierarchiában a mozifilmek lényegesen a tévéfilmek felett állnak, és a nagy sztárok nem igazán vállalnak tévészerepléseket. Márpedig a feltörekvő színészeknek - mint amilyen Shailene Woodley és Ansel Elgort - a karrierjük szempontjából ez bizony nagy kockázatot jelent. 

Ha a Lionsgate nem hajlandó nagyobb összeget fizetni a színészeknek, könnyen lehet, hogy nem vállalják a visszatérést. De még ha jó is a pénz, a kockázat még mindig nem lesz számukra kisebb, főleg, ha a film rosszul sikerül - amire nyilván kisebb költségvetés mellett nagyobb az esély. Ez pedig a megítélésüknek nagyon sokat árthat.

Ebben az esetben nagy kérdőjel, hogy mit lép a stúdió. Újracastingolja a szereplőket? Letesz a tévéfilmről és lezáratlanul hagyja a sorozatot? Egyik lehetőség sem kecsegtet sok jóval.

A helyzet tehát nem túl rózsás, egyelőre nem tehetünk mást, várjuk a friss híreket...

Forrás
Lehet, hogy Shailene Woodley és Theo James nem térnek vissza az utolsó Divergentre! Lehet, hogy Shailene Woodley és Theo James nem térnek vissza az utolsó Divergentre! Reviewed by Deszy on 7/21/2016 Rating: 5

Nincsenek megjegyzések:

.

Üzemeltető: Blogger.