Breaking News

Végre itt a Lady Midnight magyar változata!

Végre, végre, végre: itt a Lady Midnight magyarul! Még ha nem is megjelenés szintjén, de legalább már a Könyvmolyképző webshopjában.

A cím Éjfél kisasszony, a The Dark Artifices sorozatcím pedig Gonosz fortélyok lett.

A fülszöveg:

Cassandra Clare legújabb sorozatának nyitó kötetében a Los Angeles-i árnyvadászok kerülnek főszerepbe. A Gonosz fortélyok a világszerte óriási sikert aratott A végzet ereklyéi-sorozat folytatása: az Éjfél kisasszony egy árnyvadász történet.
 
Öt év telt el a Mennyei tűz városa eseményei óta, amikor az árnyvadászok a kihalás szélére sodródtak. Emma Carstairs már nem gyászoló kislány, hanem egy fiatal nő, aki elszántan keresi szülei gyilkosát, hogy megbosszulhassa az őt ért veszteségeket.
Oldalán a parabataijával, Julian Blackthornnal, Emmának meg kell tanulnia bízni az eszében és a szívében, miközben egy démoni cselszövést próbál felderíteni Los Angelesben, a Sunset sugárúttól egészen a Santa Monica partjait mosó, igéző tengerig követve a nyomokat. A szíve azonban veszélyes irányba húzza…
A helyzetet tovább bonyolítja, hogy Julian bátyja, Mark – akit a tündérek öt évvel ezelőtt elraboltak – egy alku részeként váratlanul hazatérhet. A tündérek bármi áron meg akarják tudni, ki gyilkolja a fajtájukat… és ehhez szükségük van az árnyvadászok segítségére. Ám a tündérek földjén másként telik az idő, így Mark alig öregedett, és nem ismeri meg a családját. Sikerülhet igazán visszatérnie közéjük? Tényleg elengedik a tündérek?
 
Cassandra Clare új sorozatának szívfacsaró első része telis-tele van csillogással, bűbájjal és persze árnyvadászokkal…

Megjelenési időpontnál egyelőre idén ősz szerepel, előrendelni egyelőre nem lehet, de azért megcsodálhatjátok a webshopban.

>>> WEBSHOP <<< 

3 megjegyzés:

 1. But whhhyyyyyyyyyyy, nem arról volt szó, hogy Éjféli Hölgy lesz? Nekem az sokkal jobban tetszett, bár tény, hogy nem egyszerű az ilyen címeket fordítani :(

  VálaszTörlés
 2. Gonosz fortélyok?? Nem úgy volt, hogy Sötét Ármányok vagy Sötét Cselek lesz?
  szerintem a sorozatcím iszonyat béna :(

  VálaszTörlés
 3. Nekünk Lady midnight marad úgy is!!! Engem nem tud most meghatni a fordítók bénázása!! VÉGRE!!!! Már nagyon vártam!!!!!! Jujjjj de jó lesz az évkezdés!!!! ( vizsgaidőszak alatt tilos az olvasás :-( )

  VálaszTörlés