Breaking News

Cover Reveal - Spirit Bliss: Reményfosztottak (A szem 1.)

A Könyvmolyképző borítóleleplezései kifogyhatatlanok, íme, itt egy újabb, ezúttal Spirit Bliss új könyvéhez.

Fülszöveg:


Csatlakozz, vagy meghalsz!

Különleges, láthatatlan szervezet rejtőzködik az éjszakában,
és olyan bűnözőkre csap le, akikre senki más nem tud, vagy nem mer.
Ana a Szem tagja.
Első törvény: bármi áron védd meg az ártatlant!
Második törvény: légy láthatatlan a rendőrség előtt!
De mi történik, ha egy zsaru az áldozat?
Ana megmenti Ryland életét, hogy lerójon egy régi tartozást. Ez a váratlan tett láncreakciót indít el, megváltoztatva mindenki sorsát.
Macska-egér játék indul az FBI és a Szem között, ám Anára egy új küldetés is vár. Meg kell találni Tamarát, a fiatal modellt, akinek furcsa körülmények között nyoma veszett.
Vajon a bilincstetkós férfiak állnak a háttérben? Vagy más a felelős a lány eltűnéséért?
Nyomozz a Szemmel, ha nem félsz a veszélytől! De ne feledd:
Megszökhetsz a rendőrségtől,
kijátszhatod a törvényt,
elbújhatsz a felelősség elől,
de a Szem akkor is lát.

Szeress, akkor is, ha veszélyes!

>>> Rendeld innen! <<<

>>> Tedd a kívánságlistádra! <<<




Exkluzív részlet


„A plafon lépések zaját közvetítette, odafent valaki járkált. A nő lélegzetvisszafojtva figyelte a lépteket, azok néhány másodperc után elhaltak, majd egy ajtó csukódott. Magára hagyták, de hogy mennyi időre, azt nem tudhatta. Talán csak percei maradtak, vagy néhány óra. Ismét felállt a földről, és erőt véve magán körülnézett. Az ajtóhoz egy négyfokos lépcső vezetett. A korlátba kapaszkodva, tettvágytól hajtva felmászott, pedig pontosan tudta, hogy felesleges. A biztonsági zárat puszta kézzel feltörni lehetetlen.
Zihálva fordult vissza, és elkeseredetten kutatott valami után, ami segíthet kiszabadulni vagy megvédeni magát, de a helyiség teljesen üres volt – nem számítva a szörnyű asztalt. Aztán meglátta a láncokat. Az asztal négy végéhez rögzítették őket egy-egy csavarral. Kemény, hideg vas, igazi fegyver. Kavargó gyomorral közelítette meg a szoba másik oldalát, és szemügyre vette a csavarokat. Az a férfi elvárta tőle, hogy ápolja a körmét, így hosszú és erős volt, a lány mégis attól tartott, nem eléggé. Megkapargatta a rozsdát a csavar tetején, aztán elszörnyedve jött rá, hogy a színe túl sötét. Alvadt vér.
– Nem fogok meghalni – hadarta el újra, mielőtt munkához látott volna.”

A szerzőről:



Hujder Adrienn, írói nevén Spirit Bliss 1984-ben született, Pécsett. 13 éves kora óta ír; kisregényekkel, versekkel, novellákkal és színdarabokkal kezdte, csak később vágott bele a regényírásba. 16 évesen országos színdarabíró pályázatot nyert A pokol járatai című darabjával, melyet Kaposváron elő is adtak. A PTE-n, magyar szakon államvizsgázott.

21 évesen kezdte publikálni a netre az írásait, és 2009-ben indította el az első saját blogját, ami rövid időn belül nagy olvasottságra tett szert. Az olvasói biztatására kezdett bele élete első regényébe, az Árnyékvilágba. Miután elkészült a kézirat, elküldte a Könyvmolyképző Kiadónak, és azonnal szerződést ajánlottak neki. 2010 óta hat könyve jelent meg a Kiadónál, most ősszel kerül könyvesboltokba hetedik könyve A Szem 1. – Reményfosztottak címmel.

Legnagyobb erősségének íróként a csavaros észjárását tartják, ennek köszönhető, hogy újra és újra meg tudja lepni olvasóit a regényeiben talált izgalmas fordulatokkal. Emellett minden regényében megjelenik egy-egy társadalmi probléma is (hol ez a történet középpontja, hol csak mellékszálként), melyet fontosnak tart.

Azért választotta az írói pályát a nehézségei ellenére, mert az írás örömet okoz neki, és mert szeret a történeteivel mások érzéseire és gondolataira hatni.
Spirit Bliss elérhetőségei:

E-mail cím: spiritbliss24@gmail.com
Blog: http://spiritblissoldala.blogspot.hu/
Facebook oldal: https://www.facebook.com/spiritblissoldala/
Ask oldal: http://ask.fm/spiritbliss 

Nincsenek megjegyzések