Breaking News

5 Legendás állatok film lesz és ez már hivatalos!

Írtam már, hogy tegnap zajlott a Legendás állatok és megfigyelésük film rajongói eseménye, és számíthatunk meglepetésekre az új plakáton kívül is. 

A legnagyobb bombát J.K. Rowling írónő robbantotta a nagy bejelentéssel: 5 Legendás állatok és megfigyelésük film várható!



Sokan kétkedéssel fogadták, és félve ejtették ki az ötös számot a szájukon, hiszen eredetileg egy, majd kettő, végül három filmről volt szó. Azt pedig senki nem szeretné, hogy nyújtsák, mint a rétestésztát, csak azért, hogy még több bevétel legyen. 

Rowling mindenkit próbált megnyugtatni Twitteren. Elmondása szerint jelenleg a második forgatókönyv végén dolgozik, és már tudja, mi fog történni a következő epizódokban. Mivel ő írja a forgatókönyveket, mindenkit megnyugtathat, a történet íve úgy van alakítva, hogy 5 részre elegendő legyen sőt, kell is az 5 rész. 

Azt is hozzátette, hogy amint megtudjuk, mit is mesélnek el a filmek valójában, rögtön meg fogjuk érteni, miért is nem elég egyetlen film. 

Rowling elárulta, hogy nagy szerepe lesz majd Dumbledore-nak és Grindelwaldnak, és külön vicces, hogy a színészek sem tudták, hogy 3 helyett 5 film lesz - ez számukra is nagy bejelentés volt.

De ez megerősíteni látszik azokat a teóriákat is, melyek szerint nem csak Grindelwald kerülhet elő az előzménytörténetekben, hanem akár Voldemort eredettörténete is a szemünk előtt bontakozhat ki. Meglátjuk. 

A videót itt nézhetitek meg:


Nincsenek megjegyzések