Breaking News

Új karakterposzterek érkeztek a Legendás állatok és megfigyelésükhöz

Az Entertainment Weekly leplezte le a Legendás állatok és megfigyelésük új karakterposzterjeit, amik nem kevés érdekességgel szolgálnak a szemfüleseknek. 

Ráadásul minden képhez egy rövid leírást is mellékeltek az adott szereplőről. Kiderült, hogy Jacob Kowalski egy konzervgyárban dolgozik, az az álma, hogy pékséget nyisson - de sajnos nem kap hitelt. Seraphina Picquery 1920-ban lett a MACUSA elnöke. Queenie a MACUSA pálcaengedélyezési osztályán dolgozik, és nem olyan karrierista, mint testvére. 

De a plakátfeliratokat is érdemes nézni, mindenkiről van ott valami meghatározó: a varázslóknál és boszorkányoknál jórészt szakmák - de például Queenie-ről azt tudhatjuk meg, hogy legilimens. Szintén izgalmas, hogy míg Jacob egyszerűen magnixként van feltüntetve, addig Mary Lou-nál azt láthatjuk, hogy ő vezeti a Második Salemet mozgalmat.

A plakátok háttere is sokat elárul. Például Credence-nél láthatjuk, hogy a magnixek bankrablás miatt körözik Jacobot és Göthét, Tinánál pedig érdemes figyelni ezt a furcsa kereket, ami azt méri, mennyire van veszélyben a varázslólét titka. A legizgalmasabb dolog mégis Percival Graves poszterjén van: igen, igen, az bizony a Halál ereklyéinek jelképe. A magyarázat egyelőre várat magára, de emlékezzetek csak, az előzetesben említik Grindelwaldot is, aki pontosan a Halál ereklyéit kutatta. Vajon mi lesz itt a kapcsolat pontosan? Percival egyszerűen hisz a mesében, vagy Grindelwald követője? (És akkor azt még nem is említettem, hogy Göthe kapcsán pedig Dumbledore neve merült fel, aki szintén hitt a Halál ereklyéiben.)











Nincsenek megjegyzések