Breaking News

Új Legendás állatok videó Grindelwalddal!!!

A tegnapi este igazi aranybánya volt a Potter rajongóknak. Kijött az új poszter a Legendás állatok és megfigyelésükhöz, Rowling bejelentette, hogy nem három, hanem rögtön öt részre számíthatunk, és megkaptuk - véleményem szerint - az eddigi legjobb Legendás állatok videót. 



Ez most nem előzetes, hanem egy olyan videó, amiben a film készítői is megszólalnak, és mesélnek az alkotásról, ráadásul a videó elején szerintem gyönyörű módon vezetik át az eredeti Harry Potter sorozatból az új szériába a nézőket. Csodálatos animáció, Hagrid, Dumbledore, Roxfort Expressz, és a régi, jól ismert dallamok. Szó szerint felülünk a nosztalgia vonatra, hogy aztán átélhessük az újabb kalandokat. 

Átkelünk az óceánon a 20-as évek Amerikájába, ami Rowling elmondása szerint a varázslótörténelem egy nagyon érdekes szakasza volt. És ezt szépen hozza is a videó - a hangeffektek tökéletesek, a zene a 20-as éveket és a Harry Potter filmeket is idézi, és sok-sok új jelenet is van ebben a videóban. Tényleg érezni, hogy ez valami izgalmas és nagy lesz. 

3:24-nél pedig feltűnik Grindelwald is! Igen, nem elég, hogy most már a karakterplakát után videóban is megvillan a Halál ereklyéinek szimbóluma, most először láthatjuk Grindelwaldot is! (Ez persze relatív, hiszen a fiatal és a nagyon idős Grindelwald már megvillant a régi filmekben is.)



És akkor a videó:

Nincsenek megjegyzések