Breaking News

Az éhezők viadala és a Pokoli szerkezetek találkozása

Ezt az érdekességet még évekkel ezelőtt fedeztem fel, még a legnagyobb Árnyvadász oldalas lázam közepette. 

Kezdjük most a széles körben ismertebb jelenettel! Snow elnök a Futótűzben köszöntőt tart. Erkélyjelenet, de a Rómeó és Júliától messzebb nem is állhatna. Viszont bizonyára mindenkinek ismerős: 
És akkor most váltás!

Bizonyára nem én vagyok az egyetlen, aki szereti a könyvelőzeteseket, és Cassandra Clare könyveihez már jó ideje készülnek, ráadásul nem is rosszak.

Így volt ez A hercegnél is, amiben egy báljelenet is látható. De ha már lúd, legyen kövér alapon nem csak sima előzetes készült, hanem az egyik jelenetet - ami annak idején DSBS, azaz Dirty Sexy Balcony Scene néven híresült el - fel is vették hosszabban.

Íme:
És akkor hogy jól megfigyelhessétek, néhány állókép:Na, észrevettétek már, mi az összefüggés?

Bizony, bizony - az abszolút romantikus és a Snow elnök féle felháborító jelenetnek ugyanaz a helyszíne!Egymás mellett a Futótűz jelenet és a valóság:A kérdéses épület a Swan House nevet viseli és Atlantában látható - hardcore rajongóknak kötelező helyszín, és egyébként nem is olyan nehéz megtalálni, hiszen a környéken még szerveznek is Hunger Games túrákat a forgatási helyszínekre. Egyébként nem csak ezt a Futótűz jelenetet vették fel itt, hanem sok másikat is, amiben Snow elnök szerepel.

3 megjegyzés:

  1. Ráadásul Swan ház :)) Mint Bella Swan :D

    VálaszTörlés
  2. Ne haragudj, de elírtad a címet�� az Pokoli *szerzetek, nem szerkezetek❤ (ha jól tudom��)

    VálaszTörlés