Breaking News

Újabb szereplőt talált a Sötét elmék film!

Korábban már írtam róla, hogy a Sötét elmék film főszerepére kiválasztották Amandla Stenberget - a részleteket ITT elolvashatjátok.

Most pedig újabb főszereplő személyéről hullt le a lepel. Liamet, A srácot Ruby mellett Harris Dickinson alakíthatja majd. Az ő neve relatíve ismeretlen, de majd most!Arról, hogy mikor kezdődik a forgatás és mikor számíthatunk a filmre, egyelőre nem szól a fáma. 

A történet egyébként nagyon érdekes - ha valaki esetleg még nem olvasta volna. Egy amolyan koncentrációs táboros X-Men sztori. A véleményemet ITT olvashatjátok az első részről, addig is a fülszöveg: 


Amikor Ruby a tiedik születésnapján felébredt, valami megváltozott. Olyan nyugtalanító dolog történt, hogy a szülei bezárják Rubyt a garázsba és a rendőrséget hívják. Olyasmi történt, aminek következményeként Thurmondba, a kormány brutális "rehabilitációs táborába" küldik. Túlélte a titokzatos betegséget, amelybe az amerikai gyerekek többsége belehalt, de mellékhatásként nála és másoknál is valami sokkal rosszabb tulajdonság fejlődött ki: félelmetes képesség, amelyet képtelenek uralni.
A tizenhat éves Ruby most a veszélyesek egyike.
Amikor az igazság kiderül, Ruby kis híján életét veszti Thurmondban. De sikerül elmenekülnie. Szökésben van és kétségbeesetten igyekszik eljutni a hozzá hasonló gyerekek egyetlen biztonságos menedékébe, az East River-hez. Csatlakozik a táborokból szökött gyerekek csoportjához. Bátor vezetőjük, Liam, nagyon odavan érte. Ám Ruby bármennyire is vonzódik hozzá, nem kockáztathatja, hogy közel kerüljön hozzá. Azok után, ami a szüleivel történt, semmiképpen.
Amikor elérik az East Rivert, kiderül, hogy semmi sem olyan, amilyennek látszik, legkevésbé a titokzatos vezető. Ám más erők is működésbe léptek; olyan emberek, akik semmitől sem riadnak vissza, hogy Rubyt felhasználják a kormány elleni küzdelmükhöz. Ruby borzasztó választás elé kerül, amely könnyen azt jelentheti, hogy fel kell adnia egyetlen esélyét, hogy élni érdemes élete lehessen.

Nincsenek megjegyzések