Breaking News

Sherlock hegedűn

A napokban a csapból is folyik a Sherlock, és ez nem is túlságosan meglepő, hiszen most hétvégén volt az új évad évadzáró epizódja, és elég nagy port kavart. (Bevallom, én még csak az első negyed órát láttam, de amint lesz alkalmam, bepótolom.)



Ez a nagy láz már csak azért sem meglepő, mert a sorozat sorsa meglehetősen kérdéses, hiszen a két főszereplő - főleg Benedict Cumberbatch - hatalmas sztárrá nőtte ki magát, így elég nehéz időpontot találni a forgatásra. (Gondoljunk bele, ezek tulajdonképpen nem sorozatepizódok, hanem tévéfilmek, és rögtön hármat is le kell belőlük forgatni egyszerre.)

Persze ettől függetlenül is vannak, akik temetik a sorozatot, már csak az évadzáró alacsony nézettsége miatt is - ez volt az eddigi legrosszabb a sorozat történetében, de azért érdemes hozzátenni, hogy az epizód kiszivárgott még a premier előtt, így sokan minden bizonnyal megnézték illegálisan.

No de engem ezek nem érdekelnek, a második résznél járok, és az nekem nagyon tetszett, és akármi lesz is, az első két évadot nem vehetik el tőlünk. Ahogy a nagyszerű zenét sem.

A Trónok harca csellós feldolgozása után ehhez egy hegedűset találtam, és mivel ebbe is beleszerettem, muszáj megosztanom:


Nincsenek megjegyzések