Breaking News

Újabb képek és videók az Outlander forgatásáról

Tegnap már megosztottam két képet az Outlander forgatásáról, de még ennél is többre bukkantam közben. Ráadásul közben videók is felkerültek, amelyeken Sam Heughant láthatjuk talpig jelmezben, a rajongókkal. Újra bizonyította, miért imádják annyira - kedves, mindenkivel fotózkodik, és még ő kér elnézést, amikor indulnia kell. 

Szóval képek Jamie-ről és Claire-ről:










És ami még érdekes, itt vannak az első képek a felnőtt Fergusról is:




De még mindig nincs vége. Az alábbi fotó ugyan nem a sztárokat ábrázolja, de roppant érdekes. A képet ugyanis Jamie dublőre osztotta meg, aki épp talpig Vörös Jamie-ben van:



És akkor következzen a Sam Heughan videók a rajongókkal:




Az évad alapjául szolgáló regény, Az utazó már magyarul is olvasható:



A nagy sikerű sorozat harmadik kötete nemcsak az időben repít vissza, de távoli, egzotikus tájakra is elvezet bennünket.

Kétszáz évvel korábban történt szenvedélyes találkozásukkor a halálra szánt Jamie Fraser végül lovagiasan visszaküldte a gyermekével várandós Claire-t a saját idejébe, mert meggyőződése volt, hogy el fog esni az 1746-os véres cullodeni csatában.

Lányuk mostanra felnőtt, és Claire megtudja, hogy Jamie túlélte a csatát. Visszavágyik hát az idő szakadékán keresztül, hogy újra megkeresse a férfit, akit soha nem tudott elfelejteni, és a sorsot, amit soha nem tudott figyelmen kívül hagyni…
 Hosszú fejezetek szólnak arról, hogy Jamie élettörténetét kutatják.

Abbahagyhatatlanul olvasmányos…  felemelő… utolérhetetlen szerző a történelmi regény műfajában. ― Publishers Weekly

Nincsenek megjegyzések