Breaking News

Érdekes Harry Potter kampány - Kövesd a pókokat! (FRISSÍTVE)

... miért nem követhetünk... pillangókat? 

Na félre a tréfát, a Harry Potter egy újabb ötletes kampánnyal állt elő. A kampány szlogenje és hivatalos hashtage: #FollowTheSpiders, azaz köves a pókokat. Ez a második Harry Potter könyvre utal, ebben hangzik el ez a mondat, erre van szüksége Harrynek és Ronnan a rejtély megoldásához. 



Most is egy rejtély megoldásához vezetnek a nyolclábú lények, de hogy mi lesz a megoldás, az egyelőre kérdéses. A Pottermore, a HP filmes oldala és a Warner Brothers Londoni látogatható stúdiójának Facebook oldala is részt vesz a kampányban - utóbbi volt az első, ami posztolt róla. 

A kezdeményezésnek még egy külön Instagram oldal is készült: 


Akármiről is legyen szó, január 27-én kapjuk majd meg a válaszokat - nagy eséllyel az ebben az évben is megrendezésre kerülő Potter konferencián, amit Orlandóban tartanak. 

Mindenesetre találgatások már vannak. A legtöbben - és több kommentelő állítólag belső információkkal is rendelkezve írták ezt - úgy gondolják, hogy a londoni Potter stúdió bővítéséről van szó, ahol ezután a Tiltott Rengeteg is helyet kap majd. 

Egyesek - a feltűnően Pottermore stílust idéző grafika miatt - úgy gondolják, hogy egy új Pottermore cikkről vagy funkcióról van szó. 

Mindenesetre akármi is legyen, a reklám már nagyon kreatív és megérdemli a dicséretet. Kíváncsi vagyok, 27-ig mivel állnak még elő. 

A Pottermore Facebook oldalon az alábbi képet osztották meg:



És a videó a Warner Bros. Studio Tour oldalról:



FRISS:
Kiderült, mi volt a meglepetés, sokan ki is találták: a Warner Bros. londoni stúdiójában újabb részleg nyílik március 31-én, a Tiltott Rengeteg. Az is kiderült, hogy a bővítés nem időszaki kiállítást jelent, szóval mostantól állandó elem lesz a Tiltott Rengeteg.




Nincsenek megjegyzések