Breaking News

Új teaser videó és poszter az Utódok 2-höz

Habár az Utódok első részétől elájulva nem voltam (az ötlet szuper, vannak benne jó megmozdulások, összességében viszont azért ennél sokkal jobb is lehetett volna szerintem, bár nyilván közrejátszott az alacsonyabb költségvetés is), azért csak elolvastam belőle a könyvet is. (Az Elveszettek szigete értékelésem ITT olvasható.)

És bár tévés mivolta miatt sem volt annyira jó, mint lehetett volna, azért kíváncsi vagyok a folytatásra, mert alapvetően a karakterek, az ötletek miatt megérdemli, hogy az legyek.A folytatás pedig már tényleg úton is van, az Emmy-díjas Kenny Ortega (High School Musical) visszatér rendezőként, executive producerként és koreográfusként. Pont így az előző rész főszereplő is. De a hírek szerint újabb főgonoszok gyerekeivel egészül ki a csapat - meg a főgonoszok sora. Feltűnik majd Uma, Ursula lánya - ő fontosabb szereplőként -, és itt lesznek még Hook és Gaston gyerekei. (Nyilván külön-külön, bár kétségkívül érdekes páros lenne. xD)

És hogy miért írtam erről ilyen hosszan? 

Mert érkezett egy új teaser és egy új poszter a filmhez! A poszter fentebb láthatjátok, itt pedig következzen a videó:

Egyébként korábban jött már egy új kulisszák mögötti videó is, amiben egyrészt láthatunk villanásokat abból, hogy mire számíthatunk, másrészt az interjúkból kiderül, hogy a főszereplőknek vissza kell menniük a szigetre, ami bár az otthonuk volt, mégsem találják a helyüket.


Húsz évvel a történet kezdete előtt a gonosz lelkeket száműzték Auradon királyságából, és az Elveszettek szigetére kerültek. Egy energiapajzs veszi körül ezt a barátságtalan helyet, hogy ne tudjanak elmenekülni sem ők, sem utódaik: így esett fogságba a szigeten Demóna és lánya, Mal; a gonosz királynő és Evie; Jafar és fia, Jay, Szörnyella de Frász és Carlos.
Megfosztva varázserejüktől, elvágva a külvilágtól, teljesen elfeledve élik életüket. De a Tiltott Erőd mélyén ott rejtegetik a Sárkányszemet: a kulcsot, ami a valódi sötétséghez vezet, és amivel elmenekülhetnek a szigetről. Csak a legokosabb, leggonoszabb, legromlottabb találhatja meg... Vajon ki lesz az?
A nagysikerű Utódok című Disney mozifilm és a Disney Channelen futó sorozat regényváltozata.

Nincsenek megjegyzések