Breaking News

Az Anna és a francia csók szerzője horrorral jelentkezik

Stephanie Perkins aranyos, romantikus YA szerzőként vált ismertté, így valószínűleg kevesen számítottak arra, hogy legközelebb egy horror-thriller könyvvel jelentkezik majd. 

Pedig pontosan ez történik, ugyanis a There's Someone Inside Your House egy borzongós történet lesz tőle.

A kötet borítóját az EW leplezte el, és rögtön néhány kulisszatitkot is elárultak róla. 

"Az előző regényeim édesek és romantikusak, így létfontosságú volt, hogy ez a borító őszinte legyen. Ez tinimészárlás. Persze a megírásában sok olyasmi van, amitől érződik, hogy az enyém - a karakterek, a párbeszédek, egy vonzó srác -, de közben tele van vérrel és gyilkossággal! Nem akarom félrevezetni az olvasókat."



Lindsey Andrews, a borító tervezője elárulta: "Biztos akartam lenni benne, hogy valami egyszerűt, mégis a szemet megragadót tervezek, ami rögtön megmutatja a közönségnek, hogy ez valami új, mégis azt a Stephanie Perkinst kapja, akit ismer és szeret. Nem véletlen, hogy ez a borító barátságosan visszautal az Anna és a francia csókra. Remélem, hogy azért a horrorrajongókat is eltalálja majd. Rengeteg különböző ötlettel és iránnyal álltunk neki, de tudtam, hogy azt szeretném, a cím legyen a borító sztárja. Egymaga megteremti a borzongató hangulatot."

És bármilyen meglepő, ez a borító bizony nem digitális, kaptunk is néhány kulisszák mögötti fotót arról, hogyan készült: 



Nincsenek megjegyzések